imstrongwithoutyou

F*ck you!

Kategori: Allmänt

Dagen började bra. Var uppspelt på att jag skulle få reda på om jag hade fått lägenheten eller inte. Kommer ner till jobbet och pratar med hon från annaverksamheten. Och hon ringer upp min soc på barn & familj men får inget svar. Och min ekonomi soc hade inte svarat på hela dagen när hon hade ringt. Efter några minuter så ringer hon från barn & familj upp till henne och de pratar lite. Sen fick jag telefonen och hon undrade hur det var med mig osv och om jag trivdes på kvinnojouren. Svarade att jag ville därifrån och att jag inte mådde bra där. Också sa jag att det var bra men nyfiken på hur det hade gått på mötet med AU, och då blev tydligen hon paff för hon trodde att min ekonomi soc hade pratat med mig, vilket han inte hade gjort, också sa hon det att det tydligen hade blivit ett missförstånd med AU på något sätt så min ekonomi soc skulle fortsätta med ärendet om 2,5 vecka då nästa sådant möte var. Så jag frågade om det inte var fixat. Då svarade hon nej. Så frågade hon om jag orkade med att bo kvar där i 3 veckor till?! Och då hade jag ju sagt att jag inte ville vara kvar där. Så sa det igen till henne och bröt ihop, eller det gjorde jag när hon sa att vi skulle få bo kvar för att de inte hade haft mötet än. Då frågade hon mig om vi inte kunde bo någon annanstans. Men som jag sa, vart kan jag och min dotter bo i 3 veckor liksom? Sen började jag gråta ännu mera så hon från annaverksamheten tog telefonen igen och sa att jag inte kunde prata mera.
Så om 2,5 vecka får jag reda på om jag får flytta eller inte! Varför säga då den 28.e till mig?!

Sen så mötte jag upp Emma vid guldvingen och berättade situationen för henne. Då var hon snäll och sa att vi kunde få bo hos dem under tiden. Och det tackade jag inte nej till! Blev "hem" till mig packa det nödvändigaste för 2 dagar, upp till min bror mata katterna + bytte kattsand. Sen bärde det av till dem. Så nu sitter man här i deras soffa.

Sen har jag även en till sak att berätta. Men den väntar jag lite med faktiskt. 

2,5 vecka kvar... IGEN då!

Filmer som jag har köpt.

Kategori: Allmänt

Fredagens film:
Gårdagens filmer:


Hade denna på datorn, men man vet aldrig när en dator kan krascha.

Dagens filmer:


Så jäkla bra film! Verklighetsbaserad!
Har denna på VHS, men det är ju DVD som gäller nu.
Samma med denna. Har den, men ville ha den på DVD.
Väldigt bra film!


Märks kanske att man är filmgalen?

Idag gäller det!

Kategori: Allmänt

Idag är mötet om de betalar min skuld. Och vad gör jag? Jo jag försover mig! Så nu vet jag inte om jag kommer att få reda på det idag eller inte. Så smart är jag! Jag som sa att jag skulle vara där hela dagen idag tills jag fick reda på det. Men min trötthet vann över mig. Jag vaknade av det första alarmet som jag hade satt 07.00. Men hade även satt en 07.30. Så jag la telefonen nära mig efter det första alarmet så jag skulle slippa springa upp igen. Vilket jag kanske inte skulle ha gjort. För jag hörde aldrig det andra alarmet. 
Jag får väl skicka iväg ett sms till hon som jobbar på annav och se om hon har koll på läget. Håll tummen för mig nu!

Idag gäller det!

Svar

Kategori: Allmänt

Missond om It´s my life:
Skönt att de ordnade sig med katterna så du slipper oroa dig för de:) Hoppas att du får den tid nu så att du kan få må bätrre :) Finns här för dig om du vill prata lr bara umgås med<3 Pusspuss

Tack så mycket! Det hoppas jag med att jag får nu. Nu blir det att vara singel ett tag. Vi kan både umgås och prata. Var ett tag sen tycker jag nu. Jag kan alla dagar, så säg en dag du. :) <3 Pusspuss

It´s my life

Kategori: Allmänt

Katterna: Har nu flyttat över mina katter hem till min bror som var snäll och ställde upp. Så nu är bekymret över för mamma, men har kommit till min bror istället. Eftersom Nomie älskar att riva ner saker och hålla på. Också eggar hon upp Mumin så han också håller på. Och det är mycket lättare att ha dem där. Enda grejen som jag får göra för att jag ska ha dem där är att gå dit och rensa deras kattlåda och ge dem kattmat varje dag och det är det värt! Så ett bekymmer mindre i världen för min del.

VUP: Var ju som sagt där idag. Fortsatte med frågorna vi påbörjade med förra gången och blev klara med dem också för den delen. Väldigt konstiga frågor, man fattade ju knappt. Det tyckte till och med den läkaren som jag hade. Sen fick jag även göra ett alkoholtest och ett ADHD test. Alkoholtestet vet jag inte hur det gick. Men jag kan redan lista ut hur det gick på ADHD testet. Welcome ADHD! Fast ska ju inte säga för mycket heller. Får svar nästa torsdag för då skulle de ha möte, vad de nu kallade sig för. Också skulle hon ringa upp mig efter det och berätta hur det gick. De skulle även ta upp det med aspberger (vet inte hur det stavas) så att jag får göra ett test, vilket jag vill. Bara att hålla tummarna på att jag får göra det. Men förstår inte om jag inte får göra det.

Besviken: Ja, jag är besviken. För nu orkar jag inte lägga ner min tid och ork längre. Så många gånger som man har sagt men ingenting har skett. Tänkte att du skulle förstå när jag berättade för dig. Men det verkade inte som om att du gjorde det. Som jag sa: Jag tror på det när den dagen kommer! Jag orkar inte bli sviken längre. Så många gånger nu så jag orkar inte mer. Jag mår dåligt pga detta. Skyller på dåligt minne osv, men jag har också dåligt minne. Och har man sagt så här i 3-4 månader, så borde man komma ihåg det till slut. För har fått det svaret att du ska komma sen jag bodde i min egna lägenhet. Du sa även att det är folk som påminner dig om att du ska vara med dem eller att det är fest. Men varje gång vi har festat tillsammans så är det du som säger att du är taggad osv inför festen. Då är det ju ingen som påminner dig utan det är du som pratar om det hela tiden tills festen är. Och du är inte ensam om att må dåligt. Varför tror du jag går på VUP för? För att jag mår bra? Du kommer alltid med bort förklaringar, vet du det? Jag är ganska så trött på det om jag ska vara ärlig. Vet igen att det är fel att skriva här. Men jag ser ingen annan utväg. Till sist så kanske du förstår?
Du har helt ärligt glömt bort mig. Jag är inte dum! Du behöver inte ens säga det, jag ser det själv.

Förhållande: Jag är åter igen singel. Jag orkade inte med att ha ett förhållande just nu när jag mår som jag mår. Jag trodde att jag skulle klara av det, men jag gjorde det inte. Det fungerade i början, sen så sprack det bara. Jag kände mig instängd fast jag inte ens var det. Och han var irriterande fast han inte ens var det. Vet inte hur jag ska förklara men så ligger det till iaf. Efter att jag gjorde slut så kändes det som en sten föll från mina axlar. Vilket var väldigt skönt. Fel att säga kanske, men det är så jag känner.
Har bestämt mig nu att jag ska vara singel tills jag mår bättre och tills jag har kommit på fötter igen. Egen lägenhet osv. Om jag nu kommer att få det. Det vet jag ju inte än. Återstår att se. 


1,5-2 dagar kvar!

I Gotta Feeling!

Kategori: Allmänt

Tänkte berätta lite hur det gick i måndags på vuxenpsyk. Som sagt fick jag svara på en massa frågor. Skulle antingen svara ja eller nej på dem. Också kom det upp 2 frågor som jag skrattade åt för de stämde så bra på mig.
Den ena var om jag hade känt mig mer hungrig än vanligt. Vilket jag har! Jag kan äta 1 gång per dag och vara mätt hela dagen. Så jag sa det till henne att "var det därför. Jag som trodde jag var gravid." Vilket jag trodde att jag var så jag gjorde till och med ett test. Men då vet jag nu att det har med depressionen att göra.
Och andra frågan var om jag är lätt retlig och kan blir sur för ingenting. Vilket jag är/blir! Så där har jag fått svaren på det i alla fall. Förklarade även för henne att jag har väldigt dåligt minne osv. Glömmer viktiga saker m.m. Och även det hade med depressionen att göra sa hon.
Bara väntar på att allt det är klart så att man får reda på hur allting ligger till. Kommer att ta ett tag, men jag väntar! Vet ju att jag har hård depression och mild ångest i alla fall. Fick jag reda på för ett tag sen när jag träffade 2 andra läkare därifrån. På tal om det, måste ta min medicin kom jag på. Såå nu vart den tagen.

Sitter och tjatar med mina babes på tinychat just nu. En sida där man kan cama flera stycken samtidigt och skriva till varandra. Även prata normalt, men min älskling nr 1´s ljud på datorn fungerar inte som det ska tydligen så vi skriver istället. 

Nu är det inte många dagar kvar!

Måste sluta nu för mitt program som jag missade ikväll börjar om några minuter. Får INTE missa det!

4 dagar kvar!

Pang på, whiplesh & VUP

Kategori: Allmänt

En ny kvinna har flyttat hit idag. Hon kom medans jag var ute. Hon kom ut i köket när jag diskade och sa sitt namn. Jag blev livrädd, var ju inte med på att någon skulle komma där direkt. Sen var det bara pang på. Vi har pratat näst intill hela tiden. Så vi fick en bra kontakt från första början.
Jag berättade för henne hur personalen hade sagt till mig angående o´boyen som man har varmt vatten till. Att de inte köper hem det. Så hon frågade mig om jag inte hade pengar. Så jag sa ju då att jag inte har det utan väntar på att barnbidraget ska komma. Då säger hon, som hon har "känt" i 2 timmar på ett ungefär, att jag kan låna pengar utav henne om jag vill! Hur många säger så till någon som man har precis träffat och inte känner? Efter att vi hade pratat lite om det så frågade jag hur mycket jag fick låna och jag garanterade henne att hon skulle få tillbaka det, för jag ville köpa cigaretter. Så sa hon det att jag kan få låna till en limpa om jag ville det. Jag blev alldeles paff! Som sagt, vem gör något sådant? Berättade för henne att jag kanske i så fall inte har råd med att betala tillbaka allt på en och samma gång. Hennes svar blev "Ja det är ju inte så att jag ska flytta imorgon." Väldigt trevlig är hon. Inte bara för det utan rent allmänt.
Satte mig vid datorn senare för jag skulle stänga ner. Vänder på nacken lite för jag skulle titta på min dotter som satt på sängen åt höger sida och riktigt känner hur jäkla ont jag har! Min kille, som var här då, började massera mig lite. Så kommer kvinnan in och jag berättade att det gjorde så förbaskat ont. Så hon sa att jag kunde få låna hennes värme dynor så det släppte lite. Också kollade hon min nacke (hon har jobbat på sjukhus) också säger hon att det har slagit knutar eller vad det nu var i min nacke på höger sida. Att det var svullet och hårt och att det var på väg att bli samma på vänster sida, men än så var det mjukare där. Hon sa att jag hade fått en mild whiplesh (eller hur det stavas) skada. Så jag fick låna värme dynor då som sagt som jag hade runt min nacke i en halvtimme. Också berättade även hon för min pojkvän hur han skulle massera sen efter att jag hade suttit med dem ett tag. Att han skulle ta axlar och nacken. Men han tog mest ryggen som han inte alls behövde ta, sen tog han minst tid på axlar och nacke. Sen blev han hungrig så han slutade. Så vi fortsatte aldrig. 
Det riktigt stramar i nacken på mig. Och det blev värre efter massagen. Innan kunde jag titta mer åt höger, vilket jag inte kan nu.
Tur att man är ledig imorgon så att man slipper gå till jobbet med det här.

Var ju på vup idag. Var egentligen menat att hon från annaverksamheten skulle följa med mig. Men hon var fast i sitt hem så hon tog sig ingenstans. Så min mamma fick vara snäll och följa med. 
Fick träffa en läkare tror jag det var. Kollade inte riktigt. Och hon började gå igenom den remissen som de från annaverksamheten hade skickat till dem. Och hon frågade samma frågor ungefär som de frågade förra gången då jag var där om mitt liv osv. 
Sen så kom vi till ett långt frågeformulär som jag skulle antingen svara ja eller nej på medans hon läste upp frågorna. Frågorna var så långa vissa av dem så när hon hade sagt det sista ordet i frågan så hade man glömt bort vad frågan handlade om. Tror vi hann till bokstaven G. Då hade det gått en timme och jag var alldeles torr i munnen och jag kände mig stressad angående att jag skulle hämta min dotter på dagis. Så vi avbröt där och jag fick en ny tid i nästa vecka hos henne igen.
Hon sa att jag även skulle få hem ett frågeformulär som jag skulle fylla i tills nästa gång. Men den fick jag inte med mig utan den skulle vi ta i nästa vecka samtidigt som mötet.
Sa även det att jag vill påbörja en utredning om aspergers pga att en nära familjemedlem har den diagnosen. Och det var tur att jag påminde henne om detta för annars hade hon glömt bort det och frågan hade aldrig kommit upp till den personen som sköter dessa utredningar.
Så nu får vi se hur allting slutar.

10 dagar kvar!

vup och annat.

Kategori: Allmänt

Det är rätt trist och ensamt att vara i den här lägenheten alldeles ensam. Rätt skrämmande faktiskt. En hel stor 4:a för bara en person, eller två personer då om man räknar med min dotter. Men hon är inte här nu så jag är ensam. Kylskåpet låter titt som tätt, smäller till så att man blir rädd. Och det låter som om någon är här inne i lägenheten fast jag vet att det bara är jag som är här.
Och som jag har misstänkt så börjar mina tankar komma tillbaka sakta. Ligger i mig och bara väntar på att det ska kläckas ut. Det är det jag är mest rädd för.
De har sett att jag mår bättre här, inte personalen för de vet ju inte hur jag var innan. Men de andra som vet hur jag var innan osv. Men jag mår inte bättre, känner mig bara lite tryggare. Men inget mer med det.
Jag försöker att komma på andra tankar och göra något helt annat. Men ibland är det inte så lätt.

Imorgon/idag börjar min utredning på vuxenpsyk. Ska prata med någon för att se sen vilken slags av hjälp jag ska få, vem jag kommer att få prata med och börja utredningen med. Förhoppningsvis så kommer det gå fort så jag får reda på det så snart som möjligt.
Imorgon ska jag även till polisstationen, eller skulle. Såg lappen med vuxenpsyk igår att jag skulle vara där kl 13.00. Och samma tid skulle jag vara på polisstationen. Lyckat! 

Egentligen måste jag sova snart. Ska upp tidigt och hämta dottern hos farmor. Om nu bussarna går för det har ju regnat, eller om det fortfarande gör det, och det betyder ju halka och förra gången jag skulle åka buss och det var halkigt så hade de ställt in stadsbussarna pga halka. Så får väl se hur det går.

11 dagar kvar!

Moved..

Kategori: Allmänt

Sitter här och tänker på min vän som har fått avliva sin bästa vän idag. Lider med dig och jag tänker på dig <3


Det första jag gjorde när jag vaknade idag runt 14 tiden var att kolla om den andra kvinnan hade flyttat, vilket hon hade gjort. Så gick jag tillbaka till mitt rum och började flytta över sakerna till det stora rummet. Tog typ 2 timmar att fixa i ordning allt. Längst tid tog nog fasen bäddsoffan. Skulle ju göra den till en soffa igen, och ja, det tog ju ett tag. Men som tur var så hade jag min bror till hjälp. Och sen skulle jag göra den andra bäddsoffan i det rummet jag har nu till en säng. Och det tog också lite tid att komma på hur man skulle göra. Men nu är det fixat i alla fall. Så nu sitter jag vid skrivbordet med datorn. Behöver inte sitta i en säng längre, om jag inte vill det då. Plus jag har min egna tv, behöver inte sitta i vardagsrummet mer för att kolla på tv. Förhoppningsvis så får jag behålla detta rummet. Det är ju större och mycket bättre för mig och min dotter.
Fick även låna min brors dvd så jag slipper ta den som är i vardagsrummet. 
Han bjöd på mat, spagetti med köttfärssås. Gott! Sen var det planerat att jag skulle till en vän, men vädret var inte på min sida idag så det får bli imorgon istället. Lika bra kanske, blev ganska så trött efter att ha hållt här.

Tänkte boka in en tvätttid tills imorgon. Men upptäcker när jag är på väg ut att den andra kvinnan har fått med sig nyckeln till tvättkolven till sitt nya hem! Så hur FASEN ska jag kunna boka en tvätttid hade hon tänkt sig? Jag som verkligen behöver tvätta också! För den hänger inte där den ska hänga. Och hennes nummer har jag inte heller. Och personalen kommer inte på helgerna. Och jag har inte deras nummer heller! Så jäkla great!
Kan ju tvätta hos min bror, eller i hans tvättstuga, men jag orkar inte släpa på tvätten.
Och jag sa till min vän att jag kommer bara om jag inte får någon tvätttid. Så detta var la kanske ödet då? Förbannad är jag i alla fall!

Men nu kan jag i alla fall bada hur länge jag vill, duscha hur länge jag vill utan att någon knackar på dörren och säger "jag behöver gå på toaletten." Så det är ju gott det. 
Kylskåpet smäller till ibland så man blir rädd. Också är man ensam. Det är bra! 

Grannarna här är ju störda i huvudet. Spelar hög musik till 6 på morgonen typ. Kvinnan som jag bodde med vaknade utav det och jag sa att de spelar så varje natt. Så hon blev arg, jag med så klart, så hon bankade till på deras balkong. Och man hör dem där inne säga "shit" De pratade engelska också. Så är det tyst i 2 minuter sen så spelar de lika högt igen! Jag funderade på att ringa securitas, men visste inte deras telefonnummer och hittade det inte i telefonkatalogen heller. Funderade även på att ringa polisen. Men vi visste inte om vi skulle våga det eftersom denna platsen är hemlig osv. Ska prata med personalen på måndag så får vi se vad de säger.

13 dagar kvar!

Sakerna <3

Kategori: AllmäntDen söta björnen. :)
Tvålen, luktar väldigt mycket. Men gott!
Nougat godis :)
Okej, det var en ängel. Men en fin sådan.
Och nu står allt i fönstret. Och ja, godiset också. Jag vågar inte äta det. Och nej, tvålen ska jag ha som prydnad.

Ensam..

Kategori: Allmänt

från och med imorgon. Eller ja, dottern är ju kvar med mig. Men nu håller den andra kvinnan på och packar ner sina saker. Så frågade henne om hon skulle flytta. Och hon sa att hon ska göra det imorgon. Gissa vart hon ska flytta.. Jo om inte i det området jag ska flytta! (maybe) Blir jag aldrig av med henne? Nej då, huvudsaken är att jag inte kommer att bo med henne då. Ska bli lite skönt om jag får säga det själv. 
Så nästan direkt när hon har åkt så ska jag fråga om jag får ta över hennes rum.. Jag vet! Det har vart min plan hela tiden, att hon ska flytta så jag kan ta det rummet. Men vadå? Jag behöver det, det är mycket mycket större och det är bra för mig och min dotter. Fattar inte varför vi på 2 personer får ta det minsta medans hon som är själv får ha det största. Borde vi inte ha bytt? Men men, nu ska jag sno det rummet i alla fall. Yey me!

Var som sagt i min lägenhet idag. Känns som om att man inte fick någonting gjort. Men röjde undan (mestadels kläder) som mamma tog med hem till sig, ja hon får skylla sig själv att hon har tvättmaskin hemma, så hon ska tvätta upp det. För jag har inte ens tvättat mitt här än denna veckan, fy skäms på mig!, och idag orkar jag inte, imorgon kan jag inte så det får bli på söndag helt enkelt. Bara det inte krockar med mitt program.. Men det går nog att ordna. Nästan ingen som bokar tvättstugan här ändå så.

Snart ska jag vandra ut igen. Puh! Men den här gången till affären med min bror. Sen blir det lugnt resten av kvällen. Barnledig är jag också. För exet ville träffa dottern hemma hos hans mamma. Så jag går med henne dit efter dagis och han var redan där. Vi sa inget till varandra, men hela situationen var bara konstig. Men han var där bara i 5 minuter och gick sedan. Tog inte av sig jackan eller nått. Han gick 1 minut efter mig. Och gick samma väg som mig. Men jag svängde av vid åhléns för min bror var där. Och han fortsatte att gå. Sen så kom han tillbaka gående mot oss. Och sen när jag väntade på bussen så kom han igen. Men min bror var med mig tills bussen kom så det var bara lugnt. Men det är ju lite "typsikt" att han ska gå när jag går när han var där för att träffa våran dotter som jag lämnade 5 minuter innan vi båda gick iväg.. Åh så roligt dem hade! Ni skulle bara se dem! *Ironi*

Och nu skickar han om sina fotbolls skor. Han kan ju glömma att jag åker dit ensam, och han är där med mig, för att han ska hämta det. Plus jag kom precis hem. Så det orkar jag inte!

Ny start!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg i denna bloggen.

Jag bytte enbart för att det var folk som hade min andra blogg som inte skulle ha det. Så nu kan jag skriva lite mer om privata saker som jag inte har kunnat göra förut utan att man ska få skit för det sen. 

Så nu kan jag även avslöja att jag har en pojkvän sen den 17 december. Men har inte velat gå ut med det pga mitt ex helt enkelt. Vet hur han är och hur det kommer att bli om han får reda på det.
Har haft en mys kväll hemma hos mig. Eller hemma och hemma, där jag är nu. Kollade klart på änglagård och började även att kolla på och kollade klart på änglagård andra sommaren. För nästa torsdag ska jag se den nya på bio med en vän. Men till saken nu. Han kände att han behövde köpa någonting till mig och för att jag var värd det (tydligen) för att jag har köpt rosor till honom med glitter på. Ja, lite tjejigt, men han blev glad i alla fall och det är huvudsaken. Jag fick en porslinsnalle som håller i ett hjärta med texten "I Love You", en tvål som liknar ett hjärta och en ljusstake som liknar, håll i er, ett hjärta med någon fågel tror jag det var. Har plastat in den i sån där grejs som skyddar och smäller när man trycker på den. Älskar sådana! Men ja, så jag orkar inte öppna och kolla igen vad det var. Ska snart ta in dem i rummet.
Stackarn somnade när vi tittade på camp rock 2 the final jam. Jag ville ju se den! Så det gjorde jag och han somnade till. Sa åt honom att gå in och lägga sig, men han var envis, gick ut och rökte och kom tillbaka och sa att han var pigg. 5 minuter efter gick han in och la sig och här sitter jag. 
Bilder på sakerna jag fick kommer imorgon. Orkar inte ta kort just nu.

Börjar bli trött också så snart dags att sova. Ska upp tidigt imorgon och åka till min lägenhet och städa den lite med min mamma hur det nu ska gå. Eftersom jag började gråta en annan gång när jag var där inne. Och sist skulle jag bara hämta en kavaj som jag har lånat och jag bara tänkte på att jag skulle dit och kände attacken krypa i mig, så det var bara att ta en tablett! Vill inte veta hur jag kommer att må imorgon när jag ska spendera flera timmar där imorgon. Jobbigt i alla fall. 


Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt