imstrongwithoutyou

So happy!

Kategori: Allmänt

Är det bara mig det strular för på mitt förra inlägg där rubriken är ":)"? Jag kan då inte se det!

Det blev ingen Iphone, men jag är glad för det. För jag vann budet på en telefon på tradera. Sony ericsson xperia 10 mini pro.
Min nog första riktiga telefon på flera år. Har lånat av vänner och familj innan, tar dem som de har haft innan de har köpt sig nya telefoner.
Men nu äntligen så kommer jag att ha en telefon som jag inte behöver lämna tillbaka!
Hon ska skicka den imorgon så har jag tur får jag den redan på onsdag, annars på torsdag. Can´t wait!

Vart på stan idag med en gammal klasskamrat och mina barn och fikat och tjatat lite.
Hon ska komma på lördag hit så ska vi se Harry Potter 3. Vill egentligen se från början men hon har redan börjat med dem. Fusk!
Får väl se på dem 2 första innan lördag annars. 

Måste ringa detta förbannade samtal också! Får göra det imorgon, måste göra det imorgon! Men vill inte prata med dem. Måste man berätta för personen i telefonen vad det gäller? Tycker det är jobbigt nog att prata med läkaren om det.

Är redan väldigt trött, var det redan vid 23 tiden vilket är väldigt ovanligt för mig. Men jag vilade aldrig på dagen då sonen gjorde det, fast planen var så. Kanske lika bra? Annars hade jag nog inte somnat för ens vid 03 inatt.

Yes, yes! Nej, nu ska jag fortsätta att hjälpa Emelie med namn på hennes nya katt.

På återseende!

:)

Kategori: Allmänt

Nu är helgen förbi och imorgon är det dags för vardags rutinerna igen.
Gick för fort tycker jag denna helgen, men det gör ju alla helger.
Stod nere på sockerbruket igår åt en. Gick bra, men blir så stressigt när massor av kunder kommer samtidigt. Man hinner ju inte med.
Men nästa lördag så ska jag stå vid mitt egna bord. Ordnade ett idag så på fredag ska jag ta ner lite saker och förhoppningsvis sälja alltihop! Kan ju alltid önska?

Har inte gjort så mycket mer, storhandlat = behövligt!
Och i fredags så var vi i stadsträdgården och kollade på uppträdande och åt god mat som svärmor hade lagat. Måste bara göra det hemma! Svin gott!

Väntar på att klockan ska bli 21.00, då börjar spårlöst. Me so happy!

Måste ringa det där samtalet till VC också som jag inte har gjort än. Bara drar ut på det.. :/ Men vill inte ringa fast ändå så vill jag. 
Åh så jobbigt!

Började ju bra det här.

Kategori: Allmänt

Dottern skulle ju sova över hos sin kompis igår. 
Klockan 02.30 fick jag ett samtal ifrån kompisens mamma. Dottern grät och ville hem. Så de körde hem henne. 
Dottern berättade att hon hade fått trosor ifrån dem för hon hade kissat ner sig. Och mamman frågade mig innan jag gick igår om hon kissade i sängen när hon sov.
Jag sa att hon inte gjorde det för hon måste alltid gå på toaletten innan hon ska sova. Också kissar hon ner sig! Vad är oddsen liksom? Aja. Ingen större skada skedd, inte här i alla fall ;)

Så det blev ingen sovmorgon för mig idag som jag hade tänkt. Fast ändå så blev det det. Var ju trött och så innan jag gick ut till pizzerian och hämtade henne. När jag kom hem igen så var jag pigg och somnade nog inte för ens vid 4 imorse. Jag vaknade av varenda alarm, men vid 07.30 tänkte jag "5 minuter till" plus att alarmet ändå så skulle gå på igen.
Vaknade och letade efter telefonen och hittade den under kudden. Kollade klockan.. NIO?!?!?! Och hon började kvart över! Yey!
Hade alltså stängt av alarmet och somnat om utan att ha varit riktigt vaken. Skickade till kompisens mamma och frågade om de hade åkt och om de kunde ta med Victoria. Och det kunde dem. 
Hennes cykel blev ju kvar utanför dem igår så hade verkligen kommit för sent. Så det var bara att ta på sig och gå ner. 

Åkte direkt fram till stan efter det. Helt död! Kom hem efter ha hämtat dottern och somnade på soffan i en timme från 15-16 men var lika död när älsklingen väckte mig. Så nu är jag lagom trött och hoppas att jag kan somna i tid!

För imorgon SKA vi komma i tid, så enkelt är det. 
Också ska jag iväg till Biltema med mamma och hennes sambo. De ska köpa en cykel till henne och jag ska köpa present till älsklingen. Lika bra att vara ute i god tid. Ska köpa verktygslåda, han har tjatat om det lääänge nu! Och förut så sa han att vi måste köpa det denna månaden. Så om han inte ska få veta vad det är, så får jag lura honom och säga att vi får köpa det nästa månad eller något.. Aja, ordnar sig alltid :)

Jag har nu blivit en Iphone ägare, eller snart, nästa måndag.
Får la se hur detta kommer att gå, jag som aldrig skulle ha någon. Men jag behöver en ny telefon och den var billig så lika bra att passa på. Äntligen en telefon som är MIN, bara MIN!

Nej, nu fortsätta att titta på Criminal Minds sen in i sängen så man kommer upp!

Natti natti!

Rubrik, vad är det?

Kategori: Allmänt

Så kass på att komma på rubriker. Tar mig ungefär 10 minuter varje gång. Varför måste man ha det för?

Försov oss idag igen! Helt otroligt. Vet inte hur många gånger jag stängde av alarmet. Sista gången var vid 07.30 och tänkte bara ligga och dra mig i 5 minuter. Älsklingen väckte mig 07.50 och hon började 08.15!
Men vi kom bara 5 minuter försent, men läraren tittade så surt på mig när vi kom så jag gick fortare än kvickt!

Låg och sov en stund innan jag hämtade henne, eller rättare sagt 2,5 timme då älsklingen väckte mig igen, då var klockan 12.30. Åkte och hämtade henne, sen affären och sen hem. Blev ganska så blöt må jag säga! Jävla regn!
Vid 16.30 fick jag ett samtal. Det var dotterns kompis ifrån skolan som undrade om det gick att leka.
Så vi åkte dit, lämnade henne där och åkte hem igen. Skulle hämta henne igen vid 19.
Så åkte dit och gick in och pratade med mamman. Efter lite prat så mindes hon mig för jag umgicks med hennes syskonbarn när vi var mindre. Vilka hyss man hade för sig. ;)
Och sen kom hon ju även på att vi träffades när jag var gravid med sonen då min mamma och dotter var med dem och min dotter och hennes dotter lekte på en gård här i området.
Hjälpte henne med lite papper osv ifrån skolan sen vid 20 tiden så var det dags att åka hem.
Men det tyckte inte dottern som ville stanna kvar och sova där över natten, efter att hennes dotter flirtade lite och frågade snällt så fick hon stanna över natten. :) Så hon tar min dotter till skolan imorgon, så då kan jag få sova lite längre och slippa gå ut så tidigt. 
Men de ska komma innan och hämta dotterns väska och regnkläder ifall det regnar imorgon.
Cykeln blev kvar utanför dem. Så får la se när man får orken att hämta den imorgon också.

Lite kul att de har börjat att leka med varandra. Och så snabbt också. 3 dagar i skolan (om man inte räknar med den enstaka gången förra sommaren) och de sover redan över. Också är det kul för att vi umgicks med hennes kusiner när vi var yngre.
De kanske kommer vara som oss om några år? Vara ett gäng, gå och smygröka vid vänermuséet (HOPPAS inte!), hyra lokalen och dansa osv osv.. Herregud, vet vad jag har att vänta mig!

Funderar också på varför jag slutade tvärt att skriva blogg? Finns ju alltid någonting att skriva om. Nu är det ju bara dottern och skolan i för sig. Men det är det som händer just nu omkring oss. 

Yes yes, men på återseende då!

Andra dagen avklarad :)

Kategori: Allmänt

Andra dagen av skolan avklarad. Detta klarar hon galant! 
Försov oss dock imorse. Hon började 8.15 och vi vaknade 07.45, tur så var älsklingen hemma för han började sent idag så jag slapp ta med mig sonen.
Vi HADE hunnit i tid om inte dottern hade förlagt låset till cykeln. Så den var upplåst hela natten, tur att ingen snodde den i alla fall. Men de gjorde ingenting för läraren eller vad man ska säga om dem. Hon sa att det var lugnt och brukar ju vara så direkt efter sommarlovet. Men ändå. Hade älsklingens mobil på min sida inatt för han vaknade inte av alarmet igår, jag hade min på laddning i vardagsrummet. Och vad händer då? Jo, JAG vaknar inte av den istället bara för det.. Typiskt! Aja, shit happens!

Pratade med läkaren igår om min handled. Gick inget vidare.
"Eftersom den inte är blå/lila eller svullen så har du åkt på en muskelinflammation. Du får äta ipren 300 mg 2 gånger om dagen i 10 dagar. Är det fortfarande samma då så ringer du tillbaka. Blir den blå osv innan dess så ringer du självklart tidigare."
Tog en ipren igår på 400 mg och det hjälpte. Idag har jag tagit 3 stycken men de har inte hjälpt! Fortfarande lika ont.
Kan ju inte ens skuva vagnen utan att få ont, inte lyfta sonen heller, kan typ inte göra någonting! Och ingen hjälp får jag! Vi hade bandage hemma, men dottern lekte med det för ett tag sen och nu är det spårlöst borta. Typiskt! Nu när man behöver!
Samma handled kom jag på nu också. Hände så när jag gick på AME. Gick över på några dagar, men nu har det gått över en vecka.. Love my life!

Imorgon ska jag ringa samtal till läkare igen. Inte pga samma sak utan en annan för att boka tid i nästa vecka mellan tis-tors om de har. Annars så får jag ta det veckan därpå.

Om 3 veckor och 6 dagar börjar sonen på dagis. Då börjar inskolningen. 1 dag efter han har fyllt 1 år.
Det låter väldigt lite när jag skriver hur många veckor det är kvar, men säger jag september så låter det långt kvar. Så i fortsättningen så kommer jag säga september ;)

Mammas barn börjar bli stora <3

Uhhh...

Kategori: Allmänt

Borde egentligen sova. Klockan är nu 02.30 och jag ska upp klockan 07.00. Känns ju bra det här!
Göra i ordning dotterns väska inför skolan. Och fixa i ordning skötväskan för vi ska inte hem med en gång utan gå framme på stan imorgon och göra lite ärenden. Tur så är sambon hemma när vi vaknar så han får hjälpa till med allt.
Skulle ha gjort i ordning hennes väska ikväll, men blev inte så.
Men tänkte så här eftersom jag är vaken nu och kommer gå upp klockan 07.00 så lär jag ju vara ganska så trött sen hela dagen. Då kanske jag lägger mig i tid imorgon och vaknar i tid utan att vara trött, eller ja. Så kan jag ju fixa in rutinerna igen. Men jag längtar inte till helgen, då lär jag ju ta ut allting igen och lägga mig sent.

Ska även ringa samtalet imorgon tror jag. Beroende på Emelie, men jag vill inte. För kom på att visst boka tid kan jag ju göra. Men då måste jag berätta för personen i telefonen varför jag vill boka en tid och sen berätta det för läkaren för att de sedan ska berätta för någon annan läkare. Alltså minst 3 personer kommer att veta om detta vilket jag inte vill. Så ja.. Får la se.. Men jag vill att det ska ske! Så enkelt är det.
Får la supa mig full först så jag inte kommer ihåg vad jag säger. :P Nej men. Fasen då!

Måste även ringa och se om de kan kolla vad som har hänt med min högra handled. Har haft ont i över en vecka och det blir inte bättre utan värre. :/ Kan ju inte göra något typ.
Skulle torka av bordet med den handen, ja visst du! Fick byta till den vänstra. Är skit kass med den, men det fick gå. Kan ju inte ens hålla sonen riktigt, och speciellt inte när han ska luta sig för jag håller med vänster armen också lutar han åt höger. Aj aj aj!

Nej, dags för sängen nu.

Natti natti!

Imorgon sker det!

Kategori: Allmänt

Imorgon börjar min äldsta i skolan. Tiden går så otroligt fort så man hinner inte med.
Inte så länge sedan hon började dagis tyckte jag och nu ska hon redan börja i skolan. Helt otroligt.
IMORGON?! Kan inte fatta det. Tror att det är mest jag som är nervös.
Sen är bara frågan, hur ska jag orka upp i tid? Kommer vara helt död! Och ha med mig sonen också.
Halv 9 imorgon bitti ska vi vara vid flaggstången vid skolan. Sen ska de väl bara kolla antar jag och sen får man gå hem? Så får väl se om vi föräldrar ska stanna kvar eller om vi ska hem emellanåt. Det märks väl.
Som sagt, är nog mer nervös än vad hon är.

Hon är hos farmor just nu, men hon borde komma hem snart med tanke på allt som ska fixas och så tills morgondagen.
Väska har hon. Ska köpa en ny till henne när jag får pengar. Men den stora frågan, ska hon ha med sig penna, block och suddigummi eller får man det där? Åhhh vad jobbigt!

Aja, det blir nog kanon det här. Hoppas jag iaf!

Somebody That I Used To Know!

Kategori: Allmänt

Ja, rubriken har inget med själva inlägget att göra, bara att det är en bra låt. ;)

Nu har jag bestämt mig! På måndag eller tisdag så ringer jag och bokar en tid. Har väntat alldeles för länge med detta, nu ska det ske! Ska bli förändringar.
Snacka om att mitt liv kommer att förändras till det positiva så klart!
Bara att det kommer nog inte att ske för ens nästa år, men det är helt klart värt det om jag får göra det. Så underbart! Går inte ens att beskriva med ord om det blir som jag vill.
Det måste bli som jag vill. Hoppas att det blir som jag vill i alla fall.

Kommer dra med mig Emelie, hon får bli mitt stöd när hon ändå så är här och besöker oss. :)

Åh! Can´t wait!

Here I Come Again!

Kategori: Allmänt

Och vad har hänt här sen senast? Blogg.se har iaf ändrats en hel del.. Fattar typ ingenting, vet inte ens om jag skriver på rätt ställe nu, men det fixar la sig!

Barnen växer och gror. Lillen blir 1 år den 16 september, sjukt fort! Och har redan "odlat" 4 tänder. :)
Dottern börjar SKOLAN på måndag! :O Och istället för att få tänder, så tappar hon dem, fast en är på väg upp. Den lösa tanden vägrar att släppa. Rädd att hon sväljer den när hon sover. :/

Idag har vi vart på Skara Sommarland hela familjen, sjukt underbart! Bara vi 4 hela dagen. Inte ofta det händer precis, som älsklingen sa; Detta är första gången som vi hittar på någonting tillsammans som familj. "Oooops!" Aja, bättre sent än aldrig. ;)

Annars är det la som vanligt? Lillen börjar ju även dagis dagen efter 1-årsdagen. Då är det dags att gå tillbaka till sina rutiner igen helt och hållet. Skulle ju börja somna tidigt och vakna tidigt så jag har det inom mig, tänkte att idag går det bra eftersom vi var där och jag var super trött, men ändå så sitter jag kvar här. Duktiga jag!

Vet inte vad jag ska skriva mera, har sjukt ont i min högra handled, kan knappt göra någonting, gör ont nu när jag skriver. Vet inte vad jag har gjort, har haft så här i 5 dagar eller nått och det blir bara värre. Kan knappt hålla i sonen längre. :(
Men men, sitter och whinar över min handled när det finns folk som har det värre!


En fråga som jag har funderat på ganska så länge, bara allmänt så:
Om man vill göra en operation fast inte har råd och vill få hjälp av staten, hur går man till väga då?
Har bara tänkt på det det sista..

Nej, nu blir det ett drastiskt avslut på detta inlägg, vet inte hur jag ska avsluta det, så jag avslutar det med; See ya! Nu ska jag se ett avsnitt eller två utav förhäxad :)