imstrongwithoutyou

Fan!

Kategori: Allmänt

Först; Pappa kunde inte komma. Pratade med en som jobbar där han bor tidigare idag. De hade ingen som kunde köra honom plus att de trodde inte att han skulle orka. Så hon frågade om vi inte kunde hälsa på honom istället. Ja, om det vore så enkelt ja!
Ville ju att han skulle komma, men det sprack ju som en bubbla :( Vem vill liksom inte ha med sina föräldrar på sina barns dop? Det är ju som giftemål. Man vill att pappan ska lämna vid altaret osv. Vilket min pappa aldrig lär kunna göra..

Andra; Älsklings mamma ringde alldeles nyligen. Hon berättade vilken tid hans kusiner skulle komma till stan. Sen när de hade lagt på så berättade han att hans ena kusins flickvän ska komma också?! Det har vi inget hört om! Snällt att man får reda på det dagen innan de kommer liksom. Vem fan lovade honom att han skulle få ta med sig henne? Älskling blev också sur men samtidigt så gjorde det ingenting för hans flickvän hade hjälpt honom i livet att sluta med skit osv. Okej att hon kommer så sett, men borde man inte kolla det först i så fall med dem som man ska bo hos i 2 dagar och vara på dop hos?! Blir bara så arg! Älskling ska ta ett snack med honom imorgon när han är själv med honom. Vem gör liksom så? Okej om vi hade skrivit hans namn och hans tjejs namn, men nu gjorde vi inte det! Då kan ju fan alla ta med sina respektive som man inte har träffat då, är ju lika bra!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: