imstrongwithoutyou

3 månader.

Kategori: Allmänt

Har en son som inte vill sova, han knappt sovit någonting idag. Ligger bara och skriker i sängen. Så nu ligger han i babysittern och gäspar, kommer garanterat att somna där i som vanligt och ha en powernap på en halvtimme.
Dottra mi har skadat sig på dagis idag. Hon och en kompis lyfte varandra, när hennes kompis lyfte henne så hände det någonting och dottern åkte med ansiktet först i en bänk. Så hon har skrapat upp näsan lite. Tur att det inte var värre!

Sitter och är vrålhungrig här i vardagsrummet och bara känner den gudomliga doften från maten i köket. Pasta och köttfärssås. Mumma! Hade tänkt att göra köttsoppa idag, men orken fanns inte till till det, tar massa lång tid och jag är trött. Plus jag har inga morötter hemma, glömde köpa det i affären fast jag gick runt och tänkte på det hela tiden. Yey me!
Så det får bli en annan dags projekt!

Är dödstrött också, tänkte ju sova lite på förmiddagen men gick inte så bra då sonen inte ville sova. Han tog i för kung och fosterland, men ingeting hände. En timme efter allt då braka det loss, efter blöjbytningen så somnade han på 5 minuter i babysittern. Kollade på klockan, 14.15.. Ingen idé att lägga sig då inte då dottern skulle hämtas 15.15. Så ja, jag är ganska så trött. Inget kul att bli väckt var eviga natt heller utav dottern som står och putter på mig och vill sova i min säng. I förrgår skrämde hon rent ut sagt skiten ur mig när hon stod där. Och inatt kom hon in vid 03 tiden.. Hon fick lägga sig i sängen, men det var för trångt så jag kunde inte somna om så hon fick allt gå in och lägga sig i sin säng igen. Sen upp klockan 07.00 för möte på dagis.. Ännu mera yey!

Och senare när barnen har somnat så tänkte jag kolla på Harry Potter och dödsrelikerna del 2, har ju inte sett den än. Men har en känsla av att jag kommer att somna ifrån den.. Men det får jag bara inte göra! Sätter tändstickor i ögonlocken så kanske jag klarar mig!

Och idag är den lille hela 3 månader, tiden går snabbt. Kanske därför han inte vill sova? Vill att vi ska fira honom? Ligger bara och tittar på mig nu med sina stora ögon.. "Mamma, fira mig!"

Vill bara säga det att...

Kategori: Allmänt

Jag lever!
Har inte haft någon skrivlust det senaste. Har ju haft annat att tänka på.

Har väl inte hänt så mycket sen sist antar jag. Den lille växer och gror hela tiden. Han är nu 12 veckor idag faktiskt. Men om man ska vara riktigt noga så blir det nästa fredag eftersom han är född den 16.e beror ju lite på hur man räknar. De på BVC säger ju att han är 12 veckor idag, medans jag och pappan räknar från den 16.e till den 16.e, så det är väl lite hur man själv räknar.
Och självklart växer min dotter också. Tittar jämt på henne och inser hur stor hon har blivit. Hon är snart 6 år och nästa termin börjar hon förskoleklass. Helt otroligt hur snabbt tiden har gått.
Och den lille redan är 3 månader, drygt. Varför kan inte tiden som gravid gå lika snabbt som den gör när ungarna är ute för? Gud så härligt det hade vart!

Snart är det jul! Detta året har gått sjukt snabbt! Helt otroligt, inte många dagar kvar och inte många dagar kvar till 2012.. Har ju alltid festat/firat med mina vänner på nyår.
Men detta året blir hemma med min lilla familj och mysa hade jag tänkt mig. OM dottern orkar så får hon vara vaken till tolvslaget hade jag tänkt.
Fira in det nya året med en cider och mina barn och en massa mys.
Ska bara vara en cider, vill inte dricka när jag har barnen hemma, känns inte rätt överhuvudtaget.
Men en cider tycker jag att jag har förtjänat, det är ju trots allt nyår, eller kommer att vara rättare sagt.

Ja, var väl allt för denna gång. Får se om jag skriver någonting mer innan året är slut, om inte så syns vi nästa år :)