imstrongwithoutyou

Eurovision semi 2.

Kategori: Allmänt

Vet att jag skulle fortsätta på det andra inlägget som jag skrev. Men jag har tappat insperation och minns inte vad jag skulle skriva, vilket är vanligt med mig! Så det kommer när jag kommer ihåg det.

Idag har vi vart på dotterns dagis, jag, mamma, älsklingen, dottern och lillkillen. De hade utställning med sina fina målningar som de hade gjort. Också satt vi och fikade på gräset i det fina vädret.
Ibland undrar jag om hon verkligen är 6 år? Hon målar jätte fina saker!

Har även suttit på balkongen idag och solat. Men sen så ville killen spela kort när vi satt där ute så satt med ena axeln och armen i solen och den andra i skuggan. Ja, ni kan ju bara gissa hur det blev.. När vi hade spelat färdigt så satte jag mig så att den som var i skuggan kom i solen så den också skulle få mer färg. Efter ungefär 10 minuter så vaknade sonen så ja, det var bara att gå in det.

Imorgon ska vi till Rusta, ska handla in en matta som vi hittade förra månaden till balkongen och en "hylla" som man ställer på golvet och har blommor i. Måste ju vara lite fint på balkongen. :)
Klockan 14 så hämtar jag dottern på dagis och efter det ska vi grilla :) Börjar lite tidigare denna gången innan det blir kallt och så att man slipper gå med en gång då man har ätit upp.

Sitter och tittar på eurovisionsongcontest semi 2. Men får springa fram och tillbaka till sovrummet för sonen vägrar att sova! Också får man skynda sig så inte dottern vaknar för hon sover där inne också.
Han somnade till vid 20 tiden och vaknade strax efter igen.. Vid 21 gav jag upp och gjorde välling till honom i hopp om att han skulle somna om.. Jo tjena, 1 timme och 23 minuter senare så ligger han där inne och är hur pigg som helst!
Så har knappt sett semi finalen.. Och älsklingen är och fiskar.. Om de inte har gått hem till hans kompis för att spela tv-spel. Så här sitter jag i min ensamhet, "kollar" på tv, käkar kakorna som blev över. (Inte alla, blev många kvar), dricker cola och äter korkskruvar i dill... 

Var inga bra bidrag i år. Kunde vart bättre om alla sjöng på engelska så att man förstod vad de sjöng? För de kan ju sjunga precis vad som helst och man fattar ingenting, kan ju till och med sjunga fel.
Och Loreen lät hemsk live, som alla artister.. Men fanns en värre, lät fan som en kråka!

Aja, nu har jag fått klaga lite i år också på eurovision :P

I know why..

Kategori: Allmänt

Kom på förut idag när jag pratade med en varför jag har så svårt att säga nej.
För vi kom in på en sak som ledde till detta, och det har med min ex man att göra. Så fort jag sa nej till honom osv då slog han mig, bara för att jag sa emot honom.
Därför har jag svårt att säga nej för jag tänker tillbaka på den tiden, inte för att jag gör det men det ligger ju där inne i huvudet på mig att varje gång jag sa det så fick jag mig en smäll typ.

Och detta har jag blivit utnyttjad för och blir det fortfarande, tyvärr!

Hade egentligen mer att skriva, men sambon väntar på mig så får väl fortsätta imorgon om jag kommer ihåg det.

Natti natti!

Orka?

Kategori: Allmänt

Ibland undrar man vad det finns för folk?
Tänker dem inte överhuvudtaget?!

Enough said!

Ensam tid med barnen. :)

Kategori: Allmänt

Igår hade jag ensam tid med dottern. Då tittade vi på Spöket Laban, Smurfarna, åt lite gott och pizza. :)
Älsklingen var hemma hos hans mamma med sonen så då var det lika bra att passa på.

Idag så är han igen hos sin mamma, han hjälper sin mammas sambos son att bygga ihop en dator, så det är därför han är där idag med. Så nu är jag ensam med barnen och det är skönt. :)
Vi ska baka chokladbollar, äta lite chips och saltapinnar och ha lite mys idag med. Det är ju ändå så fredag ;)
Ska bada barnen sen också, efter dottern har matat färdigt sonen, nej jag tvingade henne inte utan hon ville det själv. Kan säga att hon verkligen är en stolt storasyster!

Fick sålt älsklingens säng idag, behövligt! Och det var i rättans tider må jag säga!

Ja, nu inväntar vi bara på att den lille ska rapa så ska vi bada sen. Lika bra att göra det innan allting, annars blir han bara trött och gnällig.

På återseende!

Viktigt i ett förhållande..?

Kategori: Allmänt

Hade en diskussion med killen igår. Slutade med att han blev väl lite sur. Och han säger att jag inte kan diskutera saker?

Iaf, vi kom in på sex. För vi hade inte haft det på några dagar då jag har haft min roliga vecka.
Och jag sa det att man behöver inte ha sex hela tiden, för han undrade om jag inte ville ha sex. Sa att jag inte ville det för att jag var inte på det humöret just då. 
Då blev han arg och sa det att jag inte tycker att han är attraktiv och grejer. Men vad har det med saken att göra?
Kom in på att det är typ det enda han tänker på. Hans svar var "Jag tycker att sex är viktigt, har man inte sex så är det inget förhållande."
Där höll jag inte med honom. Det finns så mycket mer saker som man kan göra med varandra utan att det ska innehålla sex! Så tydligen om vi inte har det på 1 vecka så är inte det något förhållande enligt honom, typ. Hur sjukt är inte det egentligen?
Alltså, jag vill inte ha det varje dag. För då har man ju inget att längta till, man vet ju PRECIS vad som ska hända innan man går och lägger sig tex (för jag hatar att ha det när det är ljust ute. Så är det bara.) Men väntar man i några dagar så uppskattar man ju det mer och man vet inte när man ska ha det. Det tycker jag är mycket bättre. Plus att man njuter mer utav det i så fall om man låter det gå några dagar. 
Men ja, enligt honom så ska man ha det varje dag. Han blir alltså sur/vresig på allvar om han inte får det. Han har blivit det några gånger. När jag säger att jag är trött och vill sova då blir han sur efter att ha försökt att få mig på humör också får man höra att man inte tycker att han är attraktiv. Men det har ju inte ens med saken att göra! Man får inte lov att vara trött.. Kan bli ganska så irriterad på detta och vara sur/irriterad till dagen efter, likaså han!

Vad tycker ni? Är det så viktigt med sex i ett förhållande? Ska man ha det varje dag eller ska man vänta lite för att det ska uppskattas osv?

Kom ju på att..

Kategori: Allmänt

Jag inte har berättat hur det gick på VC.
Var ju där som sagt och läkaren kom fram till att jag har spänningshuvudvärk. Att man kan vara spänd utan att man vet om det. Så det är därför jag har huvudvärk och mår illa. Så jag fick citodon utskrivet, brus...! Hatar brus och den smakar fan skit! Men den hjälper iaf en stund.
Den gör så att man blir trög i magen, inte för att jag har märkt någonting, än iaf, men ska la inte säga för mycket.

Idag var nog den värsta dagen utav dem alla med huvudvärken.
Älsklingen och dottern åkte iväg och fiskade förut med älsklingens kompis så det var bara jag och sonen hemma. Skulle ta och vila lite när han sov, men första gången han sov så sov han bara 45 minuter om ens det så där hann jag inte vila. Andra gången så hade jag precis somnat, gissa vem som vaknar då om inte sonen... Yeeeey!
När de kom hem igen så låg vi på soffan, eller jag på soffan och han på mig och kollade på Förhäxad på datorn.
När jag klev upp märkte jag hur dåligt jag mådde. Sonen satt i babysittern i köket så efter jag hade rökt klart så la jag mig på mage på golvet bredvid honom och bara kände hur det snurrade till.
Reste mig efter en stund och allting bara snurrade.. Det med huvudvärken blir bara sämre!
Tog tempen eftersom jag inte kände mig kry. Hade 36,4 grader. Inte normalt för att vara mig.
Älskling sa att jag skulle ringa till VC imorgon igen, men vad ska de göra?
Fick även en lista till alla sjukgymnaster som jag ska ringa och se vem som har kortast tid för att se om någon av dem kan hjälpa mig att slappna av osv så huvudvärken försvinner, vilket jag inte har gjort då nej..
Undrar vart det pappret har hamnat?

Aja, bad killen iaf att vara hemma imorgon ifall jag mår likadant, så får gå upp när han går upp för att se om jag känner mig likadan som jag gjorde förut/nu. För imorgon är både dottern och sonen hemma för hon är ledig från dagis. Och är nog inte så bra om jag ska ta hand om dem båda om jag kommer att må likadant. Så vi får se!

Nej, nu göra annat, han ville se på film så det blir väl det och sen sova lite, behövs!