imstrongwithoutyou

Hektiskt dag.

Kategori: Allmänt

Kan man minst sagt säga att det blir imorgon.
Först jobbet, se om exet är där för att han har lovat att följa med till BVC för jag blir inskriven imorgon vid 10.45. Men han har inte vart på jobbet på hela veckan så får la se. Han vet att det är imorgon så dyker han inte upp blir jag arg!
Sen klockan 13.00 har jag möte med psykologen eftersom det inte blev idag. Och där kom jag på att jag skulle fylla i det där häftet tills imorgon. Bra gjort!
Sen hämta min dotter på dagis vid 15. Sen möta upp en som jag ska ha pengar utav så jag kan gå till ica och köpa bullar eftersom jag inte har fått mitt bostadsbidrag än, får det på fredag!
Sen hem och göra i ordning här hemma och invänta min mamma och hennes sambo för min dotter fyller hela FEM år imorgon! Tiden går så otroligt fort. Hinner ju inte med. Hon låg ju nyss i min famn. Men nej, det var 5 år sen det!
Och jag har inte ens råd att köpa present till min dotter för att jag får pengar på fredag, vilket suger hårt!
Och vid 17 tiden så kommer min älskade darling hit. Emelie alltså. Myspys!
Tjejsnack och flumma som aldrig förr! Och får ju inte missa BB. Det är ett måste att se på.

Har inte så mycket mer att skriva faktiskt.
Fick träffa min nya handläggare idag. Johan heter han. Har sett han förut i korridorerna så visste iaf hur han såg ut innan. Får se om han är något bra.

Nu har jag ingenting mer att skriva. Kanske dags att börja fylla i alla dessa papper som han skickade med mig? Eller så tar jag det efter BB. Får se hur jag gör.

Nycklar, katt, möten!

Kategori: Allmänt

Nu är det helt klart i den gamla lägenheten så nu behöver jag inte tänka på det mera. Nycklarna lämnade jag in förut idag och det känns otroligt skönt. 4 mindre nycklar i min fina samling i min nyckelknipa. Den känns ganska så tunn nu kan jag ju säga. Så kommer de på mer som jag skulle ha gjort eller som behövs göras så SCREW YOU! Eller något.

Min dotter cyklade även till dagis för första gången idag. Var irriterad på morgonen då vi redan var för senade. Men det gick bra till sist, ja då vi hade kommit fram med andra ord. Hon fastnade typ hela tiden i grus. Hjulet bara spann och hon kom ingenstans. Jäkla grus! Men på vägen hem gick det jättebra. Cyklade på andra sidan än den vi tog på vägen dit, bara för att jag skulle kunna cykla lagligt på gatan. Där var det nästan inget grus alls så det gick jätte bra. Fastnade inte någon gång. Men ibland så glömde jag bort när trottoaren tog slut och gatan kom "Ja just det ja! Stanna var det." Men fick kläm på det till sist. Blir nog kanske en cykeltur imorgon med om vädret tillåter detta.
Och enbart för att jag tänkte att hon kunde slippa sina varma termobyxor imorse så var det kallt och det hade regnat. Typiskt. Får göra ett nytt försök imorgon igen.

Efter dagis så åkte vi hem till min mamma, inväntade morfar som fick passa min dotter medans jag och min mamma åkte hem till min bror för att hämta Mumin. Så nu är han hemma hos mamma och där ska han stanna!
Mamma ville inte att han också skulle komma till hemmet då hon tyckte att det var elakt mot min dotter och synd om henne eftersom det är hennes katt. Han vande sig ganska så fort. I för sig så har han ju bott där innan också.
Åkte buss med honom, var inte så populärt. Han ville inte vara still och jamade nästan hela tiden från min bror till bussstationen. På bussen hem till min mamma så jamade han ingenting. Men han levde fan i buren istället.
Men nu är han där och ska inte flyttas mer!

Imorgon har jag 2 möten, en med psykologen på vup och en med mina socpersoner och min handläggare. Ska få en ny handläggare eftersom min ska sluta. Och henne har jag haft i 4 år och nu ska jag byta. Mindre kul. Hon vet ju allt om min situation också ska jag få en ny som inte vet ett skvatt! Men min handläggare ska säga min "information" till den nya handläggaren så jag slipper alla dessa frågor. Men har en känsla av att jag kommer få det ändå. Så nu blir det inte mycket spring till henne eftersom hon slutar nu den 1/4. Så "fort" det var någonting så kunde jag gå till henne och prata av mig. Kommer inte bli detsamma nu. Kommer kännas stelt.
Funderar på att avboka ett av mötena, men kan inte ringa så det kommer ju inte gå direkt. Om jag inte smiter upp till mamma och lånar hennes hemtelefon, vill inte få en skuld eftersom jag inte har ringt. Ja, jag funderar på att avboka vup samtalet, för orkar nog inte med det imorgon. Stressa och hålla på. Först ska jag lämna dottern vid 9, (brukar alltid vara sena.) Sen bort till honom och vara där vid 10 och sen på det andra mötet vid 11. Inte bra!
Och jag känner inte för att stressa då jag har haft ont i magen/sidan de senaste dagarna och det hugger till i magen ibland. Som idag, bärde på Mumin. Satt på bussen och skulle kliva av vid hållplatsen, reser mig upp och värsta smärtan kom! fy fan säger jag bara! Mamma sa åt mig att min bror kunde bära Mumin, men så envis som jag är så..
Tror det har med bebisen att göra. Känns som att jag är på väg att få ett missfall ibland.
Igår tror jag att det var så låg jag på soffan, tog på sidan av magen och satan vilken smärta! Tryckte lite lätt ( behövdes inte göra hårt) längs sidan på magen för att se hur långt det var eller hur jag nu ska förklara, och det var väl kanske 5 centimeter? 
Så vet inte om jag ska våga att riskera att stressa så imorgon då jag faktiskt är kvar i missfallszonen.

Blev ett ganska så långt inlägg, vilket alls inte var meningen. Men det brukar ju bli så. Har lite att skriva sen "plopp!" så kommer det hur mycket som helst. Så går det när man inte skriver varje dag.

Ska försöka sova snart med. Ögonen vill det känner jag.

Mobbad, Misshandlad och Utnyttjad.

Kategori: Allmänt

Det var det psykologen sa till mig i onsdags när jag var där.
Han hade inte hunnit att läsa mina papper innan jag kom dit, för alla hade fått olika papper. Varför?
Men iaf. Han hade förstått innan han träffade mig att mitt liv inte var perfekt eller vad man nu ska kalla det.
Men när jag sa hur mitt liv har varit och är så sa han att jag har haft ett hårt liv. Som om jag inte redan visste om detta?
Fast det kändes mer som om att han var där och pratade med mig för att jag ville göra ett aspergertest (vet inte hur det stavas.) Och jag fick med mig ett jäkla häfte hem som jag ska fylla i tills nästa gång jag ska dit. Ska dit nu på onsdag igen.
När vi kom till det där utnyttjad "kategorin" så sa han det "Det är väl bra med sex?"
Jag tittade på honom och sa att det är ju bra, men inte med den personen. Han undrade varför. Och sa åter igen att det är ju skönt och bra med sex.
Så förklarade för honom hur det låg till, att jag duger bara till när det är en sak osv. Och då förstod han att det inte stämde eller vad man ska säga och sa då att jag var utnyttjad.
Att höra någon annan säga det, utan att man känner personen, det tar mer. Samma sak med mobbningen och misshandeln.
Vi kom även in på min pappa. Sa att det var det jobbigaste ämnet för mig för att jag var pappas flicka när jag var liten och att allt förstördes när han gifte sig med den lögnerskan och fick stroke.
Han frågade mig varför jag var pappas flicka och om jag kunde förklara hur jag tänkte att det var att vara pappas flicka.
Blev helt ställd, visste inte vad jag skulle svara.. Jag var bara det. Okej? Hade svårt att förklara det, fast egentligen ska det ju inte vara det, men att få den frågan rätt på så. Det blev bara hjärnsläpp.
Det var inte så mycket mer vi pratade om faktiskt. Som sagt, ska dit på onsdag igen och fortsätta med alltihopa.
Sen efter det mötet har jag ett annat möte. Så det blir stressigt. Det mötet handlar om att min handläggare ska sluta. FAN! Hon har fått ett annat jobb. Undrar vem jag ska få, med tanke på att hon vet allt om min situation osv. Också ska hon sluta.. great!

Mitt ex är bara för mycket. Barnets pappa, det som jag bär på. 
Orkar inte ta det nu. Han är jobbig bara helt enkelt och får mig att må skit! Som om det inte räcker liksom?
Trögfattad är han också.... Blir bara... störd på honom!

Life sucks!

Earth Hour!

Kategori: Allmänt

Snart ut och kolla på en bilutställning som tydligen är här i stan idag. Ska dit med min dotter och 2 vänner till och deras dotter. Bilarna kan man ju kanske skippa, men skönt att komma ut. Har aldrig vart ett fan av bilar precis. Men går för sällskapets skull.
Kanske en tripp ner till loppisen också om vi hinner det.

Ni har väl inte glömt bort att det är Earth Hour ikväll? Så se till att stänga ner allt! Även ni som är beroende av Fb. Ni vet nog vem/vilka jag syftar på ;)
Det börjar klockan 20.30 och håller självklart på till 21.30.
Det bästa är ju att jag inte missar BB. (A)

Nej, nu göra sig i ordning och sen dra ut!

Ha en trevlig dag allesammans!

Just det, ska berätta även hur det gick hos psykologen när jag var där i onsdags, har helt glömt bort det. Men det tar vi då som sagt.

"Men!"

Kategori: Allmänt

För det första, vad har hänt med min header eller vad det heter? Den bilden som är ovanför allting. Den är.. borta? Iaf på min dator när jag tittar. Fattar inte det. Och jag har inte ändrat någonting för jag vet inte hur man gör!
Är det någon av mina läsare som ser bilden? Det ska vara 2 träd och stå "covered in dust" med mörk bakrund ungefär.

Min dotter har på sig sin fina prinsessklänning som hon fick av E & Ms mamma som deras lillasyster har haft en gång i tiden. Lite stor fortfarande men hon älskar den. Hon är så söt i den. Så nu står hon och dansar till sin musik som hon har på min spotify med klänningen på. Snubblar lite här och var eftersom den är för lång. Och just nu står hon och skuttar och sträcker upp armarna. 
Lyssnade på mama mia förut och vi båda sjöng med. Men hon sa åt mig att vara tyst för jag fick inte sjunga. Vad menar hon med det? Sjunger jag kasst? Har ju fått höra att jag sjunger vackert när jag är förkyld.. Tack E!

Kollade posten idag, fast hade fått det brevet för ett tag sen, men hittade det nu. Bättre sent än aldrig eller hur?
Äntligen så har jag fått en tid hos psykolog eller vad det nu var han var. Så dit ska jag på onsdag och prata. Var ju många jag skulle prata med, så håller inte reda på vad detta var om. Men jag får väl reda på det då hoppas jag så jag inte sitter där som ett frågetecken. Inte så ovanligt, men ändå!

Nu har vi börjat komma i ordning här i lägenheten. Vill ha mer saker in i min dotters rum, men det får jag ta som det kommer. Gardiner ska upp också. Fick utav mamma igår, inga sådana jag vill ha men det får duga så länge. Bättre än inget som sagt!

Ska ha kalas för min dotter snart med eftersom hon fyller 5 år nästa torsdag. Helt sjukt, 5 år! Vart tar tiden vägen egentligen? Inte länge sen man bytte blöja på henne och gav henne välling och kunde ha henne liggandes på en arm. Det var gamla goda tider det. Men dessa tider är också bra. Så ta det inte på fel sätt!
Jag får ju snart göra om det. Är idag i 3.e månaden. Så i oktober kommer den lill* krabaten ut. Vill att det ska vara över nu men tyvärr så går det inte så fort.

Också har jag kommit på mig själv.. Jag använder väldigt ofta ordet "men". Vet inte varför jag gör det, men (se!) så ligger det till. Vet inte vilket ord jag ska ha istället för det. Brukar oftast antingen börja med det i smset eller ha med det iaf i varje sms ungefär. 3-4 gånger i varje sms.
Tror jag behöver hjälp...

Också förstår jag inte, hur kan folk ha så mycket att skriva i sina bloggar hela tiden? Fan, jag har jämt brist på fantasi när jag ska skriva! Sen finns det dem som skriver 4-5 inlägg varje dag. Har man bara tråkigt eller vad?
Det har jag funderat på länge.

Ska snart stänga ner här, eller iaf vara borta i en stund. Top Model börjar snart. I know! Har tittat på det sen säsong 1! Men idag visar de saker som de inte har visat förr från denna säsongen också är det final. Så 2 hela avsnitt idag! Me happy!

Min dotter är sjuk också. Snuvig som fasen. Tycker synd om henne. Sitter och snörvlar hela tiden. Nässprayen tycks inte hjälpa. Och hon nyser typ jämt också. Och när jag hämtade henne på dagis så var hon röd under näsan och på kinden. Så det svider där på henne eftersom hon torkar sin näsa så mycket. Förstår inte hur det kunde bli så med kinden bara men.
Förhoppningsvis så är det bättre imorgon.

Undrar hur många "men" det finns med i detta blogginlägg!
Och ni som kanske vet angående min header bild eller vad den kallas, hjälp mig?!

Nomie <3

Kategori: Allmänt

Skulle precis lägga mig ner och vila en stund då min bror skrev till mig och sa att de från katthemmet hade vart där och hämtat Nomie. Jag har sagt att de är hans ansvar nu, då jag inte har råd att ha katter. Och kan inte ha dem ändå. Men ville komma till min bror i veckan och hälsa på mina små krabater ändå och säga hej då och allt sånt där. Och nu hade dem vart där från katthemmet och hämtat henne. Fast de tänkte ta båda 2 först. För det hade blivit en missuppfattning mellan min bror och någon i den gruppen som han får hjälp utav. Så hon var borta på 10 minuter.
För han har inte råd med vaccenering och allt som hör till. 
Tyckte ändå att det var dålig stil utav henne som kom och hämtade dem. Utan ens någon förvarning! Jag ville ju säga hej då! Men inte ens det hann jag. Så nu har jag fällt tårar.
Anledningen till att de inte tog Mumin var för att mitt ex ska ha honom när han får flytta in i den lägenheten han ska ha. 
Och detta var den enda dagen de kunde ta Nomie, eftersom de tar hem hemlösa katter också. Så inte säkert att platsen skulle finnas kvar imorgon. Och de står för vaccenering och kastrering och allt. MEN ÄNDÅ!
Min bror och hon hade tydligen pratat och kommit fram till att han inte har råd med katt. För han sa först att han ville behålla en av dem. Alltså Nomie. Men efter att ha kommit fram till det så beslöt dem sig för att ta Nomie.
Nu vet jag inte vart hon kommer att hamna. Kommer aldrig att se henne igen. Undrar hur Mumin känner sig, det har ju alltid varit dem 2 tillsammans och nu är han ensam. 
Fan!

Bye bye Nomie <3 Du var en underbar katt, fast du var pain in the ass ibland när du inte lyssnade.

<3

Födelsedag!

Kategori: Allmänt

Ja, idag är jag 25 och resten av året också för den delen. Känns inte så mycket Kände mig inte ens som 24 så. 
Har haft min mamma på besök precis. Hon och min dotter fick tårta som jag var och hämtade på ica för de bjöd på det eftersom jag fyller år. Ibland är det bra att ha ica kort. Själv åt jag glass, för jag tål inte grädde och det var det i varje tårta som var på ica som man fick välja emellan. Men det var gott ändå. Bättre än inget så att säga!

Pratade med min bror förut. Han sa att kvinnan från det katthemmet i Skara hade ringt till honom och sagt att de tar katterna ändå fast de inte är kastrerade för de kan stå för det i så fall. Vilket är snällt! För jag kan inte ha dem eftersom jag inte får rensa lådan. Och det blir för dyrt i längden eftersom jag har en dotter också och en bebis på väg.
Men säger även min bror att han funderar på att behålla båda 2. Och sa att det är ju upp till honom om han vill göra det eftersom jag har sagt att jag inte kan ha dem längre och vill göra mig av med dem. Men sen så sa han det att han rensar ju inte lådan för han gillar inte lukten. Så det är ju ett problem. 
Sen får jag reda på utav honom att mitt ex (pappan till barnet i magen) har fått lägenhet och funderar på att ta Mumin. Men det har jag inte hört någonting om så ja. Han får ju gärna kolla med mig tycker jag iaf eftersom jag fortfarande äger dem.
Sa till min bror nu att det är upp till honom om han vill behålla dem eller göra sig av med dem. Låter lite som dubbel moral eller vad man ska säga. Med tanke på att jag vill att mitt ex ska ta det med mig och inte med min bror, och till min bror säger jag att han får göra som han vill.. Men min bror har iaf frågat mig vilket mitt ex inte har gjort. Aja, skit samma!
Så får se hur det slutar med den biten.

Min dotters farmor ska snart åka till Kina och ville ta med min dotter dit igen. I EN månad! Och hon skulle vara borta på sin födelsedag så jag inte kunde fira henne. Anledningen till att hon ska dit är för att min dotters pappas kusin ska gifta sig.
Min dotter ville åka med. Och hon sa att hon ville fira med sin farmor (sin födelsedag alltså) Sa att det är många dagar, och att hon inte kan åka hem till mig när hon vill och att vi skulle ha kalas osv för henne när hon fyller år. Och att jag inte ville att hon skulle åka för det är för länge. Till sist så sa hon att hon inte ville.
Om hon hade velat så hade hon inte fått åka för mig ändå! Jag måste skriva på ett papper om visum för henne och ett papper om att det är okej att farmor tar med henne till Kina. Det fick vi göra förra gången hon åkte iväg. Och då ångrade jag mig. Så denna gången blir det ingenting!
För hennes pappa hade det vart okej. För båda vi måste skriva på dessa papper eftersom vi har gemensam vårdnad. Men som sagt, blir ingenting med det!

Nu ska jag börja med maten här så man får sig något att äta.

Kom på...

Kategori: Allmänt

vad jag behövde mer! Mattor behöver jag. Både till hallen och till vardagsrummet. Ser alldeles tomt ut på golven. Ekar gör det här med. Behöver mer saker. Men har redan tillräckligt med saker tycker jag. Ja ja.
Idag blir jag barnledig. Mormor ska ha henne inatt. Min dotter ville egentligen sova där igår, men det gick inte så de bestämde efter många om och men, skrik och gråt, att hon skulle få sova där inatt hos mormor och morfar. Ska bli skönt! Ska bara vila och ta det lugnt. Ska nog även se på film när jag har tiden till det. Blir att kolla massa disney då min underbara darling pratade om det igår så jag blev sugen på att titta på det! Men det får bli senare eftersom jag ska tvätta mellan 15-18 idag. Sen börjar mitt program vid 19 tiden. Och sen blir det disney om jag orkar och är vaken.
Det är svin kallt i denna lägenheten! Tycker jag iaf. Men elementen är på full pott. Mysko mysko.

Nej, nu ska jag börja med maten här.

det går..

Kategori: Allmänt

.. långsamt framåt i lägenheten! Mådde inget vidare igår så igår blev det inget gjort. Hade kall feber på 35,5. Inget kul kan jag säga er! Och jag spydde 2 gånger och varje gång jag reste på mig, som inte var ofta, så kändes det som om att jag skulle spy. Och nej, det hade ingenting med bebisen att göra. Det var riktigt illa igår kan jag säga! Så min mamma som var här och lämnade feber termometern gick hem och ringde KSS och de sa att jag skulle dricka varmt och ta tempen i rumpan...! Vilket jag gjorde efter att jag hade druckit varm o´boy. Kan ju säga att det inte var skönt, gjorde ont. Har ju inte tagit tempen där sen jag var liten för fasen. Men då visade den 37,5 och jag frös inte längre och magen blev betydligt mycket bättre med en gång. Tänk vad en varm kopp o´boy kan göra egentligen.
Så idag har jag flyttat på soffan 4 gånger, för jag blev aldrig nöjd. Är inte nöjd nu heller för det är för mycket utrymme på sidorna av soffan. Hatar att ha hörnsoffa nu. Fixade bokhyllan och satte upp en tavla ovanför den. Hållt på i köket lite och packat upp. Och satte upp 2 tavlor i min dotters rum.
Försökte få ihop sängen igår med lite hjälp. Men det gick inget vidare för har tappat en skruv till ramen eller vad det nu heter så kan inte sätta ihop den. Great!
Och min dotters skrivbord gick sönder så det går inte att sätta ihop den längre. Också great! Fast min broder sa att hon fick ta hans gamla skrivbord som han har i sitt rum. Så nu ska man flörta lite med honom så får vi se. Vill att hon ska ha ett ett så hon kan sitta där och måla och göra läxor när hon börjar skolan.
Men imorgon får det bli ett jävla ryck här. Packa upp och sätta upp tavlor så det ser mer ut som hemma här. Ta in den andra tvn i garderoben då jag inte har en tvbänk till den för den fick min dotter till den lilla tvn. Måste även hitta en kabel till den så hon kan titta på den. Annars så får det bli en dvd tv. Måste då dock köpa en dvd till henne också. Det får bli månadens projekt! Också måste jag hämta den där "lådan" i min andra lägenhet som hon ska lägga sina leksaker i. Och en hylla behöver hon också. Herregud! 
Och hämta mitt vitrinskåp i mammas förråd som jag ska ställa i köket. Massor med saker kvar ju!
Behöver egentligen massvis med saker så man kan ställa saker på där det är tomt. Men men.. Det får man ta som det kommer.
Nu ska jag snart lägga henne, hon har precis badat. Har blivit sena kvällar nu, men idag är det fredag så idag är det tillåtet. 
Gardiner och gardinstänger behöver jag också! Kom på en till sak förut som jag har nytta utav,men tror ni att jag kommer ihåg det nu eller? NEJ! Ibland är jag bra!

HEMMA!

Kategori: Allmänt

Äntligen! Nu är flytten kvar, men man glömde ju det viktigaste i den andra lägenheten. Kastrullerna och stekpannan. Men men, finns en dag imorgon med!
Nu känns det verkligen som hemma. Detta är mitt hem. Det är här jag ska bo. Iaf i detta området. Jag hör hemma här, jag har ju bott här sen jag var liten. Sen 3-4 år i den lägenheten jag bodde i. Annars så har jag alltid bott i detta område. 
Lägenheten är skitfin! Verkligen älskar den och tapeterna! Bilder får komma upp när jag är klar med allting. 
Bokhyllan ska sättas ihop. Min dotters rum ska bli klart. Mitt rum. Köket.. Ja allt!
Min dotter trivs verkligen här. Mamma och hon var här en sväng medans vi var i andra lägenheten. När de skulle gå för att hämta en sak hemma hos min mamma så ville hon inte gå. Nu sover hon så sött i sitt rum sedan en timme tillbaka ungefär, blev en sen kväll för henne. Men tog ju madrasserna sist från mamma så det är därför.
Imorgon ska hon till dagis. Blir inget jobb för min del imorgon heller då jag ska hålla på här.
Har inte ens en tv att titta på ikväll. Den är inte i kopplad och den står inte där den ska stå, så det blir svårt.
Sitter nu i soffan som inte ens är ihop satt heller. Man får göra det bästa av allt helt enkelt. Och tvrumsbordet är för långt bort. Så har datorn i knät, för släpar jag på den nu så lär jag väcka hela grannskapet.
Känns oerhört skönt att få sitta här och bara ta det lugnt. Det som är kvar är morgondagens bekymmer.
Men så kollar man ut i hallen och köket och tänker bara "pust!" För man ser hur mycket det är kvar att göra. Men som sagt, morgondagens bekymmer!

Nu ska jag vila mig och ta mig en smörgås! Fast kanske inte i den ordningen. 

ÄNTLIGEN!