imstrongwithoutyou

Nu så..

Kategori: Allmänt

Ska iväg till vårdcentralen sen. Älsklingen ringde in åt mig på jobbet så de ringde upp mig nyss så förklarade läget med huvudvärken och illamåendet. Så ska vara där 11.10.
Mamma kommer och tar lillen så jag slipper ha med honom in i rummet, lika bra så han inte tar all uppmärksamhet med att skrika osv. Det typiska är bara att jag la ner honom för att han skulle få sova lite eftersom han var så gnällig och nu har han somnat och vi ska snart bege oss. Hatar att väcka honom, men måste man så måste man!
Sen efter det blir det vidare till socialen för att lämna in alla papper så man får hyran betald någon gång.. Kan ju vara bra faktiskt! Har blivit lite sena med den ansökan. Så får hoppas att det inte blir allt för sent med pengarna.
Bara att hålla tummen på också att det inte är någonting allvarligt med huvudvärken och illamåendet..

På återseende!

Illamående och huvudvärk...

Kategori: Allmänt

Skulle träffa en vän idag innan hon skulle iväg och äta och gå på bio med sin kille, men det sket ju sig ganska så rejält med tanke på hur jag mår idag..
Detta är inte första gången heller, trodde det hade "släppt" då jag inte hade känt så här på flera dagar. För så här hade jag VARJE dag i 1-2 veckor när jag vaknade. Trodde att det hade med colan att göra men det var det inte. Tog även 2 ipren/alvedon varje gång (fick jag inte det på morgonen så kom det närmare eftermiddagen/kvällen.) men inte ens dem hjälpte!
Så jag pratade om detta med min kille för ett tag sen och jag måste kolla upp det här. Jag är rädd för att det är någonting i mitt huvud som ligger och "klämmer" om ni förstår vad jag menar. Har ju hört att man mår illa utav det.
Och jag har haft den sjukdomen i min familj. Min morfar och moster dog utav detta. Så nog bäst att jag kollar upp detta. 
Brukar säga "hålla tummen, för håller man 2 betyder det otur!" Men nu säger jag att jag håller alla fingrar och tår på att det inte är så som jag tänker. 
För hur ska jag..... Nä, orkar inte ens tänka på det, blir bara tårögd. 

Nu ska man bara få tummen ur och ringa också...

Blir så less.

Kategori: Allmänt

Vet inte vart jag ska börja.
Men vårat förhållande är inte som en dans på rosor direkt. Vi bråkar näst intill varje dag! Eller vi bråkar varje dag, värst är det på helgerna då vi umgås 24/7.. Rätt så tröttsamt och det tar så mycket energi och jag mår så jävla dåligt!
Vissa stunder vill jag bara säga "far och flyg!" 
Var hur nära som helst att det tog slut dagen efter våran 4 månaders dag, han började packa och skulle dra.. Men sen så "pratade" vi om det och det ordnade sig, för stunden.
Igår bråkade vi, idag bråkade vi, i förrgår bråkade vi, ja ni ser vart jag vill komma..

Var hos min dotters pappa idag med min dotter också var jag hos honom igår för vi pratade lite. Vi pratar fortfarande med varandra som om vi sågs igår. Rätt så skönt faktiskt! Med honom kan jag prata om ALLT! Vilket jag inte kan med min pojkvän för han är så förbannat svartsjuk! Han blir liksom sur för att jag saknar mitt ex´s mat? HALLO?!
Men iaf, jag och dottern kom hem förut, jag en snabbis för jag skulle iväg på ett möte i hennes skola som hon ska börja till på hösten. Han frågade DIREKT; "Vad länge ni var där, vad gjorde ni egentligen?"
Sa som det var att vi åt mat och att hon hade suttit vid hans dator och spelat på bolibompa hela tiden vi var där.
Efter mötet, kom hem, fick en kram utav min dotter för hon hade saknat mig och jag kommer inte ens in i vardagsrummet förens han säger "Vad gjorde ni hos honom egentligen?" JA HEJ PÅ DIG MED!
Han var sur ända sedan jag kom hem, kul att komma hem då liksom?
Gapade på dottern, var sur på sonen som var gnällig och var sur på mig.
Han tittar ALLTID på arga snickarn när det är, men just idag satt han framför datorn och hade bara ögonen på den, så ja, jag bytte kanal. Jävlar vad sur han blev, han lyssnade ju faktiskt på det... Så han gick in i dotterns rum och kollade på det där och kom inte ut därifrån då jag bad honom om hjälp vid typ 23.30 tiden.
Han sa innan han gick in att han ville sätta sig bredvid mig och ge mig en kram men att jag inte ville det nu säkert. Sa självklart nej, varför skulle jag? Han var sur och hade gjort mig förbannad! Han bad mig då att dra åt helvete. Blev arg och kastade dosan in i väggen. Och han smällde till hennes tv? Jävla nödvändigt! Ja, nödvändigt att kasta dosan in i väggen men den är iaf billigare än en ny tv!

Vi kan bråka om precis vad som helst. Har vart tillsammans i 4 månader som är vårat "rekord" btw och håller på så här.. Går redan varandra på nerverna. NU vet jag att det inte alls var graviditeterna som fick mig att göra slut med honom de andra 2 gångerna. Vi går verkligen varandra på nerverna.
Han berättade igår att han ville prata om förlovning, kanske bättre att lösa våra problem först för håller det på så här så är det bye bye och det blir inte en 4e gången gillt......

Den enda som inte har gått mig på nerverna och som jag trivdes "bäst" ihop med, misshandlade mig.. Kul att det är så liksom.

:(

Kategori: Allmänt

Har ju skrivit om att jag ska spara mina naglar. Har haft ett j*vla bekymmer med just höger pekfingernageln. Men tror ni att det var den som pajade? Nej, det var vänster pekfingernageln! :O
Så i måndags så försvann den.. R.I.P!
Så nu sitter jag och funderar på att saka allihopa, och saka menas med bita...... För det ser ju helt stört ut med 1 som är utan nagel. Plus att långfingret på vänstra börjar ge sig plus att ena biten på pekfingret på vänster gick av lite då jag knäppte mina byxor?! Ja.. Jag är inte van vid att ha naglar.
Väldigt intressant inlägg känner jag ;) haha!
Nej men, nu ryker dem! För orka hålla på och tänka på vad man gör utan att de ska lossna. Irriterande när jag skriver nu också för naglarna tar emot. haha! Vilka problem man kan ha med naglar!
Men hellre att jag tar bort dem istället för att gå runt och vara försiktig. Plus att alla verkar ju gå av vilken minut som helst också så att... Jag får ge det ett nytt försök helt enkelt någon annan gång. Plus nu kan ju alla naglar växa likadant och inte ojämt med tanke på pekfingernageln..

Aja.. Har faktiskt inte så mycket mer att skriva! hahaha! Skulle egentligen gå och sova efter Jerry Springer, men känner mig inte trött för 5 öre! Råkade somna till med dottern inne i hennes rum när jag la henne och hade sonen bredvid mig också. Vi alla somnade till, men han väckte mig sedan vid 21.50, jag som skulle till affären.... Var trött när jag vaknade men det verkar ju ordna upp sig. Får hoppas att bitandet på naglarna gör mig trött.

Natti natti!

Fick inte åka taxi!

Kategori: Allmänt

Detta som jag postar upp nu har jag skrivit i fria ord i länstidningen. Så allt detta har jag kopierat. (Orkar inte skriva om det!)


Jag, min sambo + våran son på 6 månader och min dotter på 6 år var uppe i Majåker hos min svärmor på påskmiddag. När vi skulle åka hem så ringde svärmors sambo till taxibolaget och ordnade taxi till oss som skulle komma kl 22.15, klockan var då 21.15.
När klockan var ungefär 21.45 så ringer han som kör taxin hem till svärmor och säger att han strax var där. Han var där efter 10 sekunder max efter att de hade pratat i telefonen. Vi var inte ens påklädda när han ringde så vi fick ju stressa lite för att hinna få oss klara så taxin skulle slippa stå där så länge. Svärmors sambo gick ut till taxin och förklarade läget att vi måste göra oss i ordning. Så kom svärmor på att taxametern är säkert igång så hon skulle gå ut och be honom stänga av den eftersom han kom tidigare än planerat så vi inte skulle betala bara för att han stod still.
Hon gick ut och sa till honom snällt att vi inte var klara och att det skulle ta lite tid och bad honom stänga av taxametern. Då blev taxichauffören arg och kallade henne otrevlig? Och körde sedan iväg medans hon hade huvudet inne i bilen. Hon hann inte ens stänga dörren innan han for iväg.
Hon gick då in och förklarade för oss och var jätte upprörd. Hon ringde tillbaka till dem och förklarade läget för telefonisten. Han sa då till henne att hon hade vart otrevlig och slitit upp dörren och att taxametern inte ens var på?! Hon hade öppnat den som vanligt! Och de sa att vi skulle få gå hem..! 2 barn och 2 vuxna i Majåker till Drömstan! Vi hade en bilbarnstol med oss och ingen vagn till den lille då vi fick skjuss av svärmors sambo till dem. Taxibolaget hade bojkottat deras telefonnummer och skulle INTE skicka en ny taxi till deras adress.
De provade då att ringa det andra numret, men eftersom de jobbar tillsammans så fick vi ingen taxi utav dem heller. De såg numret och bojkottade deras nummer + adress för ikväll!
Så jag ringde en vän till mig som var snäll och hämtade upp oss och körde oss hem till drömstan.
Ska det behöva vara så här? Kunde inte taxichauffören bara ha sagt då till henne att taxametern inte var på istället bara för att bli sur och köra iväg? Hon var ju inte ens otrevlig så jag fattar inte poängen i det hela?
Det var sista gången jag åkte taxi här i stan i alla fall! För så där gör man inte, och speciellt inte till en familj som har 2 småbarn!
Jag, min sambo + våran son på 6 månader och min dotter på 6 år var uppe i Majåker hos min svärmor på påskmiddag. När vi skulle åka hem så ringde svärmors sambo till taxibolaget och ordnade taxi till oss som skulle komma kl 22.15, klockan var då 21.15.
När klockan var ungefär 21.45 så ringer han som kör taxin hem till svärmor och säger att han strax var där. Han var där efter 10 sekunder max efter att de hade pratat i telefonen. Vi var inte ens påklädda när han ringde så vi fick ju stressa lite för att hinna få oss klara så taxin skulle slippa stå där så länge. Svärmors sambo gick ut till taxin och förklarade läget att vi måste göra oss i ordning. Så kom svärmor på att taxametern är säkert igång så hon skulle gå ut och be honom stänga av den eftersom han kom tidigare än planerat så vi inte skulle betala bara för att han stod still.
Hon gick ut och sa till honom snällt att vi inte var klara och att det skulle ta lite tid och bad honom stänga av taxametern. Då blev taxichauffören arg och kallade henne otrevlig? Och körde sedan iväg medans hon hade huvudet inne i bilen. Hon hann inte ens stänga dörren innan han for iväg.
Hon gick då in och förklarade för oss och var jätte upprörd. Hon ringde tillbaka till dem och förklarade läget för telefonisten. Han sa då till henne att hon hade vart otrevlig och slitit upp dörren och att taxametern inte ens var på?! Hon hade öppnat den som vanligt! Och de sa att vi skulle få gå hem..! 2 barn och 2 vuxna i Majåker till Drömstan! Vi hade en bilbarnstol med oss och ingen vagn till den lille då vi fick skjuss av svärmors sambo till dem. Taxibolaget hade bojkottat deras telefonnummer och skulle INTE skicka en ny taxi till deras adress.
De provade då att ringa det andra numret, men eftersom de jobbar tillsammans så fick vi ingen taxi utav dem heller. De såg numret och bojkottade deras nummer + adress för ikväll!
Så jag ringde en vän till mig som var snäll och hämtade upp oss och körde oss hem till drömstan.
Ska det behöva vara så här? Kunde inte taxichauffören bara ha sagt då till henne att taxametern inte var på istället bara för att bli sur och köra iväg? Hon var ju inte ens otrevlig så jag fattar inte poängen i det hela?
Det var sista gången jag åkte taxi här i stan i alla fall! För så där gör man inte, och speciellt inte till en familj som har 2 småbarn!

Idag...

Kategori: Allmänt

Så fyller Maddis 20 år!
GRATTIS! Hoppas du får en födelsedag att minnas!

Försökte lägga upp en bild, men det funkade inte. Vet inte vad problemet är, men kunde lägga upp en bild på en annan blogg? Mysko!

Aja, GRATTIS iaf! 

Love ya! <3Måste ju berätta...

Kategori: Allmänt

... Hur det går med mina naglar.
Jag har faktiskt inte bitit av dem! Är jävligt stolt över mig själv ska ni veta. För förut när det bara har växt liiiiiite på en nagel så är jag där och biter av dem. Så att de är så här "långa" är ett under för min del.
Fast jag biter ju på dem, men inte så att de går av utan "naffsar" eller vad man ska säga. Risken är väl att de blir för mjuka så de går av till slut :( Pekfingret på höger börjar hamna i riskzonen faktiskt, får ge fan i den helt enkelt! Så tänker jag varje gång jag pillar på den nageln, men lik förbaskat är jag där efter en stund och pillar! haha!
Studerar dem hela tiden. haha! Patetisk jag är......

Igår hade vi ett kalas för min dotter inom familjen. Hon vart jätte glad över tårtan iaf som jag och killen gjorde på natten där för hon visste inte om den, ville att det skulle vara som en överraskning. Också fick hon frukost på sängen. :) Fast hon fick ju sitta vid bordet då. haha!
Hon var till och med med sin pappa, de var och åt kinamat och hon fick en sminkväska utav honom som present. Hans kompis var med från början, sen när jag hämtade henne på resturangen så var det ytterligare 2 kompisar med... Fast det hade tydligen en kompis mamma sagt till honom, att någon utav hans kompisar som hade barn skulle vara med så det skulle bli lättare för honom. Men hans kompis barn var inte ens med.. Aja..
Ringde och kollade när jag var på väg hem om de var klara, han sa att de var det så jag var och hämtade henne. Sa då i telefonen att han kunde ha henne längre om han ville och att jag bara ville kolla eftersom jag var på väg hem.
Sen när jag kom hem och kalaset var slut så skrev jag till kompisens mamma som hade sagt det där till honom så sa hon att hon hade skickat ett argt sms till honom för hon trodde inte att han hade haft dottern för det var meningen att de skulle komma hem till henne och äta tårta och spela wii ihop, men det sa han ju inte till mig när jag pratade med honom i telefonen, annars hade jag ju låtit henne stanna kvar. Kompisens mamma tyckte att jag inte skulle ha gjort det, ringt och frågat om de var klara. Men jag orkade ju inte gå fram och tillbaka och dotterns pappa vill ju inte träffa min kille och min kille vill inte träffa dotterns pappa. Så att ja..
Men det finns ju fler dagar!

Nej, nu ska jag sova tänkte jag om jag kan.. Sov ju några timmar på dagen så känner mig ganska så pigg faktiskt. Försökte bli trött genom att titta på film, vilket inte fungerade. Så får la se sen när jag lägger mig. Kommer säkert att ligga där inne i någon timme eller så och vrida och vända på mig.

Natti natti!