imstrongwithoutyou

Rubrik?

Kategori: Allmänt

Att titta på förlossningskliniken är ingen höjdare när man snart ska föda. Fast jag har vart med om detta en gång tidigare så är jag lika rädd för det. Det jag mest tänker på är hur ont det kommer att göra. Kommer jag att orka? Mår barnet bra? Kommer jag få göra en vanlig förlossning?  Jag är jätte rädd för att få göra kejsarsnitt. Bad om det förra gången, men fick inte som tur var. För jag ville inte ha ont men när barnmorskan sa att det gör ont långt efteråt så ville jag inte längre. Och kommer jag att göra förlossningen lika rolig som förra gången? Jag försökte skämta bort det, men det uppskattades inte utav barnmorskan, hon var inte på så bra humör.
Och det första jag hörde när jag kom in första gången var "NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!" "Aaaaaaaaaaaaaaaj!" Det var en annan kvinna som skulle föda hon också. Men kul att höra det när man kommer in på sjukhuset! Det första jag sa var "Jag vill inte längre." Men som jag minns det så skrek jag inte alls. Försökte bara koncentrera mig. Eller så hade hon fått sina värkar, det hade jag hemma då jävlar ska ni veta att jag skrek! Fy helvete! Så, varför utsätta sig för detta en gång till när man vet hur ont det gör, man vet hur rädd man kommer att vara osv. Men det är inget man tänker efter att barnet ligger på ens bröst efter den är ute. Jag glömde smärtan *knäppamedfingrarna* fort.  Det värsta var axlarna eftersom de är bredast och när de skulle sy ihop mig, ja, där nere. Den "salvan" man fick på skulle svida "lite" sa barnmorskan. I helvete heller att det gjorde! Man såg ju till och med ångan som kom upp. Åh, yey! Den kommer jag få ta igen, jätte kul! Men tur så går det över fort. Men i alla fall, när barnet ligger där så försvinner smärtan så fort att man inte ens minns hur ont det gjorde. Det enda jag minns är värkarna, eller den sista för den var så stark så då visste man med en gång att det var dags. Och sen att få ut axlarna på bebisen. Det är det enda jag minns, men det räcker.
Men sen se alla kvinnor på programmet förlossningskliniken och liknande gör det ju inte bättre. Då minns man verkligen. Men alla förlossningar är ju olika så man ska ju inte jämföra egentligen.
Just nu ser jag bara fram emot september. För nu orkar jag inte mer. Kan inte luta mig framåt vissa gånger för då har han lagt sig så högt upp så det tar emot för mig. Och sen om man ska lägga sig på ett annat sätt än vad man låg så hugger det till i magen eller i sidan. Inte skönt alls ska ni veta.
Så nu får det jätte gärna bli september. Fast idag så har det huggit till i magen och gjort ont, vilket det inte har gjort förut, inte på detta sättet. Så har vart rädd näst intill hela dagen och tänkt att "snart är det dags."Ser jag ut som en hora? En som tar betalt för det? Har jag börjat jobba som det, det visste jag inte. Tror du att jag går med på det så tror du fel! Erbjuda mig smstjänst som du skulle fylla på åt mig på måndag. HA fick du för det! Det kan jag göra själv och det sa jag till dig också. Men fattar inte, helt tyst hur länge som helst och nu..
"Snabb besök" hette det visst med finare ord. Skulle inte tro det va!

Hitta någon annan, för mig får du inget utav!

Sandslott

Kategori: Allmänt

Igår så var jag, min dotter, min mamma och mitt ex på lekplatsen i stadsparken och lekte och fikade.
Innan det så var jag och min dotter på Mc Donald´s och åt. Det var ju rosa glas denna veckan men de ser ut som lila tycker jag. Såg mycket snyggare ut på skärmen där de visar vilka glas det är, men de är ju alltid snyggare på den.
Efter att vi hade vart på lekplatsen där i 2 timmar så åkte jag och min dotter med mitt ex hem också sov vi där inatt. Fick inte många timmars sömn, var hur trött som helst men kunde inte somna sen så hade man en dotter som tog typ all plats och sparkade en på ryggen (och den som höll på och bli bra igen utan att det ska bränna på ett viss ställe på ryggen när man böjer sig ner. Men nu är den tillbaka till det efter inatt.)
Att en sådan liten människa kan ta så mycket plats. Jag fattar inte det? Hon ligger ju över hela sängen i stort sett så att man måste flytta på henne för att man själv ska få plats.

Idag så skulle vi ha badat på framnäsbadet, men det blev inget med det. Lika bra kanske för det blåste lite och sen så började det regna lite. Mitt ex blir helt hysterisk ungefär när det börjar regna. Fattar inte det, han har ju ingenting att skydda? Nej då är det kläderna osv. So? Går att torka! Han till och med cyklar med paraply och själv så tar man på sig luvan om man har någon på tröjan. That´s it. Ibland så undrar jag om han är mer kvinnlig än vad jag är. Han har ju inte direkt någon frilla att skydda. Iaf....!
Vi åkte ner till stranden i alla fall så vi kom ut lite. Dotter min tog med sig hink, spade etc. Så hon och mitt ex gjorde ett fint sandslott med en bro. Och under den så gjorde de en gång och hällde vatten i. 
Men så fort det torkade eftersom det var sand så sa min dotter "Nej, det torkar ju!" Och sprang och hämtade mer vatten. Rolig hon. :)
Efter det så åkte vi hem till min mamma och hennes sambo och gjorde pannkakor. Så det blev pannkakor med socker och glass. Väldigt gott!
Kom hem vid 19 tiden, la henne vid 20.30. 5 minuter efter kommer hon upp och sträcker fram sin arm mot mig och säger att hon vill vara med mig. Försöker få henne att inse att hon är en stor tjej och att hon kan sova själv och att det var ju därför vi flyttade hit så hon fick ett eget rum att sova i. Men icke. Följde med henne in, stoppade ner henne med en nalle och sa god natt, men hon fortsatte och gråta. Orkade inte se henne gråta så sa åt henne att gå upp och lägga sig i min säng men att hon inte fick komma upp sen. Det gick bra. Också säger hon till mig "Detta är sista gången." Ja, hur många gånger har man inte sagt det själv och hon själv har sagt det?
Men det är så hjärtskärande att se henne gråta med de ledsna ögonen. De vet allt villka knappar man ska trycka på minsann!

Innan stranden så åkte jag iväg till socialen för att fråga vad fasiken de sysslar med. Min ordinarie var inte där utan jag hade sommarvikarie, de som alltid krånglar!
Hon mindes till och med mitt hela namn hon i receptionen, är man stamkund då typ?
Så gick hon upp och letade efter en efter ett tag då hon inte fick tag på dem via telefonen.
Efter ett tag kommer hon ner och säger att de fixade mina papper idag efter klockan 11 så jag får pengarna på måndag. Hallo?! Min period är fortfarande mellan den 20-19!

Och nu i skrivande stund kom min dotter upp och skrämde livet ur mig som vanligt. Kan nästan tro att hon smyger upp varje gång för att skrämma mig!
Första hon säger "När kommer du till sängen?" Hon vill att jag ska sova, vill jag med, men först lägga henne, sen röka och se klart på Jerry Springer. Gooooo Jerry!

Natti natti!

HELL NO!

Kategori: Allmänt

Sitter och tittar på cheaters och ska snart gå till 7eleven så snart det är slut. 
Vill bara säga att jag hatar soc! Iaf dem jävla vikarierna man får när ens egna inte är där! Läste i mina papper som de skickade hem innan jag lämnade in den nya ansökan i förrgår, och där stod det att mina pengar skulle komma som tidigast den 27 juni! Okej, nu gjorde dem inte det utan de kom 2 dagar efter jag hade lämnat in min ansökan den månaden. Men de ska fan inte tro att de kan ändra min period bara så där!
Jag har alltid haft mellan den 19-20 varje månad i SEX års tid! Alltså att jag ska lämna in mina papper lagom så jag ska få mina pengar den 20.e varje månad. Och det gör jag alltid den 18.e om det inte är helg då så jag får dem tills den 20.e.
Vilka tror dem att dem är? De skulle ju bli pissed om det kom någon till dem och sa "Nej men du får inte din lön för ens den sista denna månaden."
Jag har ALLTID fått mina pengar den 20.e om jag inte har glömt att lämna in mina papper då vill säga.
Och nu tittade jag på min internetbank och hade bara fått barnbidraget! Och jag lämnade in mina papper i onsdags och det ska bara ta 2 dagar för dem att föra över pengarna! De skickar alltid ut pengarna klockan 11 från socialen till banken så de skickar de till oss som lever på soc. Jag kom in efter klockan 11, MEN, då har de hela tisdagen på sig, skicka ut det innan 11 och då skulle jag ha fått pengarna inatt.
Och det står ingenting om att jag ska få pengar från dem heller som det brukar stå på internetbanken om när man ska få pengarna. Visar det ingenting imorgon efter 11, då ska jag gå dit personligen och "prata" lite med dem, jag ska sitta där tills det kommer någon och pratar med mig. Så enkelt är det!
Ska inte tro att de ska ändra min period, HELL NO!
Kunde jag lägga på rätt i örat på kärringjäveln som jag fick för min soc är/var sjukskriven när hon ringde mig, så kan jag allt skälla ut dem också. Så många gånger som jag har velat göra det men hållt allt inom mig istället, det ska jag tänka på imorgon när jag går dit!

Fattar dem inte att de lever med folks liv? Tänk om jag inte hade fått barnbidraget nu då?

Sömnlöst.

Kategori: Allmänt

Trodde att jag hade kommit ifrån den där perioden då jag inte kunde somna, men hade fel.
Nu är klockan 06.27 och jag är inte det minsta trött!
Sov dåligt natten tills igår blir det nu då, sov i 4 timmar ungefär, gick på stan med 2 vänner, kom hem vid 15 eller vad hon var och sen så la jag mig att vila. Och det gjorde jag i en timme. Men det kan ju inte ha med det att göra, en timme. Borde ha blivit trött för längesen ändå.

Men jag ska snart göra ett försök att sova, för sömn det är ju något man behöver, tyvärr! Annars hade det ju varit bra för min del nu. 

Så jag säger natti natti nu, eller god morgon till er som är morgon pigga av er.

Helgens bravader (?)

Kategori: Allmänt

Sitter här och inte gör ett piss, som vanligt med andra ord. Men måste börja fundera på att sova snart. Upp ganska så tidigt, det blir ju tidigt med tanke på vad klockan är. Klockan 11 så ska jag träffa en utanför henne sen så ska vi gå fram till stan. Jag ska fixa alla soc papper som ska in, eller det är ju bara bankomatuttdrag jag behöver sen så är jag klar. Har aldrig behövt det förut men har en annan nu för min är sjukskriven en längre tid, så hon säger att jag måste.. Fattar inte, om man får en extra inkomst eller jobb så säger man väl det eller? Vill ju inte direkt leva på dem. Men men..
I helgen har det inte hänt så mycket. I fredags så var jag.. bara hemma tror jag? Mitt minne suger, trodde fan det var torsdag förut. Fråga mig inte varför! Nej just det, följde med min bror till Mc Donald´s. Och kan säga att det var första och sista gången jag GICK dit höggravid! Ont i låret fick jag på vägen hem, så det gick sakta men säkert. Sen var jag så förbaskat kissnödig och bebis tryckte på som bare den så gick och höll in magen hela vägen hem för att han inte skulle göra det så jag inte skulle göra i byxan. Så trevligt så! Men gott med hamburgare var det i alla fall!
I lördags så åkte jag och min bror med en gammal jobbarkompis till mig till Skövde och Skara. Blev mediamarkt, biltema, jula och en liten tripp in på citygross. Sen även in på OnOff här i stan. Var ganska så tomt där inne ja. De har ju gått i konkurs tack vare mediamarkt.
Efter det så vilade jag i en timme, hade bara sovit si så där 4 timmar så det behövdes.
Efter jag vaknade så blev det en tripp till exet för att hämta mina brallor. Nej, inget snuskigt! Jag och min dotter sov där ons-tors tror jag att det var, sen dagen efter så orkade inte min dotter äta upp pizzan som vi hade gjort alldeles själva dagen innan så jag tog mig an för att äta upp den, vilket jag inte skulle ha gjort. Resulterade i att jag sprang in på toaletten 5 minuter efter och spydde upp allt igen + lite till. Och jag hade jeans på mig och jag mådde illa, så jag lånade hans mjukisbyxor så det inte skulle klämma så mot magen så lämnade jag mina jeans hos honom, orkade inte släpa med mig dem hem. True story!
Så kom till honom också tittade vi på Fucking Åmål och Murder On John Lennon Chapter 27. Och det var den tråkigaste film jag någonsin har sett! Är glad att den bara var 1,20 min typ. Fast den kändes som 2 timmar.. Nej, inte min typ av film.
Och idag har jag inte gjort någonting. Jo, lämnade tillbaka cykeln till min mamma. Wow, stor artat!

Vill att det ska vara september, nu, nu, nu, nu, NU!
V.30, 10 veckor kvar.

Tankar..

Kategori: Allmänt

Nu är jag i vecka 29 och jag känner hur det lider mot sitt slut, äntligen!
Det är inte långt kvar men ändå känns det som en evighet. Det värsta är att vara gravid just nu är att man svettas som en gris fast man inte gör så mycket! Hatar det!


Mår inget vidare heller för den delen. Saker som har hänt som har fått mig att fundera. Börjar gråta så fort jag börjar tänka på det. Blir bara så less. Och mer tänker jag inte skriva för tänker inte sitta här och lipa.

Ska ut nu och rensa tankarna lite, fick ett samtal precis från min gamla jobbarkompis, så ska ut till honom och kolla hans nya bil som han har köpt. Och försöka komma på andra tankar.

Ha det så bra i värmen!

åt skogen..

Kategori: Allmänt

Kan ju börja med att det gick åt helvete.. Det gick bra när jag var på jobbet och tuggade dessa tuggummin.
Kom hem, gick bra där med. Men sen så fick jag så j*kla ont i bröstet när jag andades när jag hade tagit dem så jag kände att "nej, så här kan jag inte ha det." För det ska ju inte direkt göra ont när man andas bara för att man tuggar tuggummin för man vill sluta röka.
Så... ja, jag började röka igen. Försökte stå emot men det är så förbaskat svårt!
Så nu funderar jag på något annat som jag kan ta istället för dessa tuggummi, men frågan är bara; vadå? Det får ju inte heller vara för dyrt med tanke på min ENORMA ekonomi (ironi).
Funderade på vanliga tuggummi men vet inte om det kommer att hjälpa speciellt mycket faktiskt. Så får klura lite till. För jag vill sluta röka, det vill jag. Men jag vill inte heller ha någon annan last efter jag har lyckats att sluta röka.
För vissa börjar ju snusa istället för att röka. Men jag känner det, ska man sluta helt med nikotin och tobak osv så ska man inte göra något utav det! Varken snusa eller röka. För en dosa kostar ju lika mycket som ett paket. Så då slösar man ju pengar på det istället.
Mitt ex sa att vi skulle sluta tillsammans, men att han skulle börja snusa istället. Vilket jag tycker är fusk. Han får det han "behöver" eftersom det ersätter ju cigaretterna och jag får ingenting. Nej, ska man sluta så ska man sluta helt och inte börja med någonting annat!
Jag funderade på plåster, men vet inte. Har för mig att det är ganska så dyrt?
Får se vad jag kommer fram till. I let you know! Fram tills dess... I will keep smoking, tyvärr!
Men that´s life!

Jävla nikotin tuggummin!

första dagen.

Kategori: Allmänt

Första dagen som rökfri. Och kan ju säga att det är ett rent helvete! Riktigt känner hur allt "gift" åker ur en, blir som en sten i bröstet på en. Inte kul!
Tuggummina hjälper, men de smakar skit! Vilket är väl bra också så man slipper bli beroende utav dem istället och ha dem som en last. Slösar man ju bara pengar på dem istället.
När man har tuggat i typ 2 minuter så känner man hur det åker ner i halsen, som om man har rökt 5 cigaretter på en och samma gång.
Jag satt på ett café med mamma förut och fikade så klart, tog ett tuggummi efter det för jag tänkte "Nu ska det bli gott med cigg." Sen bara nej, jag har ju inga cigg för jag ska ju sluta.
Så tog ett tuggummi och började tugga som fan. Också läser jag på den lappen som var med i paketet. "Tugga långsamt." För man kunde tydligen bli illamående osv. Så det var bara att sakta ner på tempot lite.
Kom ner till jobbet tog ett tuggummi då också. Och drack cola efteråt då jag hade spottat ut tuggummit. Vilket jag inte skulle ha gjort för fy f*n vad det smakade!
Min chef ville smaka på ett så han fick ett. När jag kom tillbaka, för jag var tvungen att gå ut lite för jag svettades som en gris där inne, kändes konstigt att gå ut utan att röka kan jag ju säga., så hade han spottat ut det för det smakade tydligen inte gott. haha!
Det värsta är väl att man måste ha någonting att fingra på/med när man är rastlös. Det är ju bra när man är på jobbet då vi limmar just för tillfället, men hur blir det på semestern? Måste sysselsätta mig.
Känner hur "ont" det gör i bröstet just nu för jag vill ta en. Men ska inte, och jag ska se hur länge jag klarar mig utan att ta ett äckligt tuggummi också.
Tog med smaken fruktmint. Skulle nog ha valt lakrits, för den smaken är inte god den jag har.
Har den som är 2 mg, så då vill jag inte veta hur den 4 mg är mot halsen och hur många cigaretter det känns som som man tar. Usch!
Men envis är jag, och jag ska sluta! Bättre sent än aldrig som sagt!

Otroligt j*vla onödigt!

Kategori: Allmänt

Som sagt så hade jag ju möte idag på Ågården med en läkare. Kom dit i tid. Går dit jag tror det ska vara där jag möter min dotters ena fröken som säger att man ska nog anmäla sig först i receptionen. Så jag går dit och anmäler mig och sen går jag tillbaka till samma ställe som jag var på.
Efter ett tag kom hon som min dotters fröken skulle träffa ut och hämtade henne. 3 minuter efter ungefär så kommer hon ut igen och frågar mig vem jag ska träffa eftersom hon var ensam idag där. Så då blev jag skickad till BVC istället. Kommer dit 2 minuter efter jag hade tiden och tänkte att de har säkert redan ropat upp mig så satt där och väntade. Klockan blev 11.15 och fortfarande ingenting. 11.20 så haffade jag min dotters gamla BVC sköterska och sa att jag skulle ha ett möte med en läkare men ingen hade kommit för att hämta mig.
Då säger hon att läkaren är på Guldvingen! Där jag är inskriven, där jag var där de sa åt mig att läkaren skulle vara på Ågården idag! Misstänkte nästan att det var något sådant för det var en lapp som satt i väntrummet där det stod att från och med 1/7-12/8 så blev en liten del flyttat just till Guldvingen.
Så satt och väntade på att våran gamla på BVC skulle bli klar med dem hon hade där inne. Sen fick jag komma in och hon ringde till Guldvingen åt mig. För jag tänker då inte betala för någonting som jag var på!
Där fick jag prata med en från BVC fast på Guldvingen då. Och jag berättade att jag skulle prata med läkaren idag för att få ett intyg eller liknande så jag kunde köpa nikotintuggummin eftersom jag inte fick det då jag skulle köpa det på apoteket. Men hon sa att läkaren inte ens skriver något sådant! Så hela detta j*vla möte var onödigt!
Hon sa då till mig att det är inte bra att jag tar dem tuggummina pga bebisen medans min på MVC sa att jag skulle ta dem. Så det slutade med att jag fick köpa dem för hon sa att jag skulle göra som hon på MVC sa.
Men fick ju inte köpa själv som sagt, utan jag fick be min mamma köpa ut åt mig.
Tänk, 25 år och får be min mamma köpa ut åt mig. Och det är 18-års gräns på det. Det kändes skumt kan jag säga eftersom det är ett antal år sen jag var 18.
Men nu har jag dem här. Ska börja använda dem så fort mina cigaretter är slut.
Det hela resulterade i att jag var för senad till jobbet på 3 timmar pga detta som jag inte ens hade behövt att vara för senad till. SÅÅÅÅÅ onödigt!

Hämtade dottern på dagis idag. Får reda på att hon hade ramlat från sådana där gymnastiksklättersaker som är på väggen, hon var tydligen högt upp och ramlade baklänges och slog i huvudet. Jag fattade det som att hon landade på enbart golvet och att ingenting var under henne. Så hennes fröken hade sett detta och bara sprungit dit så datorn hade flygit i golvet som hon hade i knät. De fick lägga fryst (?!) mjöl i bak på huvudet på henne. Vem har fryst mjöl? Och hon hade kollat så hon inte hade fått en hjärnskakning och bula.
Men på vägen hem så berättade min dotter att hon hade landat på puffarna. Vilket var en jävla tur! Annars vet man aldrig vad som kunde ha hänt. 
Hon har inte sagt någonting om att hon har ont eller så, så det verkar ju "ha gått bra." Men får se hur det är imorgon med henne.

Angel!

Kategori: Allmänt

Imorgon, eller rättare sagt idag så ska jag till Ågården och träffa en läkare eftersom hon inte var på guldvingen där jag egentligen är inskriven. Ska vara där klockan 11 och prata om att jag vill sluta röka och få recept, eller försöka men det borde jag få, på nikotintuggummin. För när jag var på apoteket och skulle köpa det så frågade jag efter jag hade betalat om jag fick köpa det pga att jag är gravid. Så hon kollade i sin dator och sa att jag inte fick det utan var tvungen att prata med henne som jag har på MVC. Så det var bara att lämna tillbaka det och få pengarna tillbaka.
Detta tyckte min MVC sköterska eller vad man ska kalla henne för var konstigt. Med tanke på att cigaretter är farligare än vad dessa tuggummi är. Så hon tyckte defenitivt att jag skulle ha det om jag var inställd på att sluta. Vilket jag är! Så hon gav mig en tid (imorgon) till läkare så jag kan få detta på recept så jag kan köpa det.

Igår så var jag på försommar med en vän. Artisterna som var där var Broken Door och Swingfly. Tog en hel del bilder, kameran blev till och med full så kunde inte ta mera kort eller filma. Och det jag störde mig på var att när Broken Door körde sin låt Angel (fy fan vad jag rös!) så filmade jag hela låten. Sen när jag trodde att det var slut för han slutade sjunga och spela så stängde jag av filmningen, men då så fortsätter han så att publiken kan vara med och sjunga! Så det blev 2 filmer med det..
Samma sak med Swingfly.. Trodde låten var slut, men nej, han fortsatte att sjunga och jag hade stängt av. Så det blev 2 filmer det med.
Swingfly gick ner bland publiken och ställde sig på en av bänkarna som var där. Sa till min vän att det inte är någon idé för han kommer att komma upp snart igen till scenen, men vi sprang dit ändå vilket var tur för han var där nere ett tag. Också när jag ska be min vän att filma för hon hade bättre utsikt än vad jag hade, fast jag filmade också då förstås, ja då går han upp på scenen igen! Vad är oddsen liksom?
Men i alla fall. Hade jätte skoj! Och fick autografer från både Broken Door och Swingfly. 
Bilderna har jag inte lagt in i datorn än. Har inte haft orken. Så det kommer upp så fort jag får tummen ur att lägga in dem.

Varm som satan är jag! Svettas fast man typ sitter här utan kläder. Hatar att vara gravid på sommaren.
Ska snart lägga mig ner i soffan och fortsätta läsa tidningen Brott som jag köpte igår. Hann läsa till sidan 45 igår, läste varenda sak som stod i den tills ögonen gick i kors vid 2 tiden. Då hade jag läst i 1,5 timme till 2 timmar. Så ska fortsätta med den nu om jag orkar.