imstrongwithoutyou

mycket att tänka på...

Kategori: Allmänt

Sitter här i soffan och mumsar i mig en massa chips och godis och dricker cola. 
Har lite i huvudet just nu, också är jag själv så det gör ju inte saken bättre. Dottern sover, var helt lugn idag faktiskt, fast hon kom upp en massa gånger men det vart ingen skrik eller gråt. Och killen och sonen sover också. Måste lyfta över sonen till sin säng sen för vart ska jag annars sova? Han ligger alltså i våran säng med killen för att han ville inte somna. Men så klart så somnade killen också. Han har sovit i ungefär 2 timmar nu. Gööör kul! Ändå så sov han ganska så länge idag? Aja.. Lonley time.. Fast kanske inte den bästa dagen att bli det på då kanske..

Mamma blev nästan lite besviken faktiskt, sa att jag inte kan ge sonens bebis kläder till henne för jag har fått sålt dem. Hon ville ha dem för att sälja dem så man kunde dra av det på våran skuld. Men hon sa att jag skulle behålla dem, ja, till.. ja..
Men när jag berättade så ja, då blev hon lite besviken och sa "har du bärt saker?" Sa Nej, det var så imorse när jag vaknade. Hennes svar på det "Ja, men du möblerade väl om igår?"
Och jo.. Det gjorde jag ju. 

Kan ju lika gärna skriva ut det, för kommer väl komma fram förr eller senare ändå.
I fredags gjorde jag ett graviditetstest, och det var positivt. Jag var 1-2 veckor gången. Det var inte planerat! Kondomerna var slut, och han ville SÅ klart komma i mig, och detta blev resultatet.
Diskuterade detta med mina vänner som jag var hos i lördags, och kom fram till det som jag sagt innan. Jag vill inte ha mer barn, tror inte att jag skulle orka med det och verkligen inte min kropp!
Tog detta med killen när jag kom hem på söndagen. Och han tyckte detsamma. Fast han vill ju ha mer barn, fast inte just nu. 
Jag skulle ringa gyn och boka en tid för abort. Sen igår så möblerade vi om och höll på i vardagsrummet. Imorse när jag vaknade så gick jag på toaletten och såg att jag blödde. Så jag fick ett missfall.
Och det är inte världens roligaste precis! Okej, jag skulle göra abort, men ett missfall, det tär lite på en fast man skulle ha gjort abort.
Men ska iaf ringa till gyn för att se om fostret är ute så jag inte går runt och tror att jag har fått missfall men sen så växer det en bebis i min mage. Skulle ju kanske inte vara så bra.
Men för att ta det med mamma då, i lördags så berättade jag detta för henne. Men sa att jag ville göra abort om jag blev gravid, men när det väl ligger i magen så vet man inte. Men sa också att vi inte hade råd osv. Så hon menade då på med sonens bebiskläder att vi kunde ha behållt dem till nästa, alltså den som var i min mage. Får ta detta med henne imorgon tror jag, ska till mina kusiner i Falköping imorgon.. Så får ta detta på bussen, har vi ju någonting att prata om iaf..

Var inne på apoteket förut för att kolla om jag hade p-piller kvar att hämta ut, men det hade jag inte så det ska jag ta med gyn också när jag pratar med dem någon gång, typ torsdag eller någonting. Tänker ju inte ringa dem direkt när jag sitter på bussen. Men såg att jag hade kvar mina mediciner, har ju kvar här hemma också. Kanske ska börja ta dem igen så man mår bättre? Kan ju vara bra. Känner bara ibland för att slå i saker och känns som en sten i bröstet och jag kan inte andas. Så ja, börja med dem igen!
Har inte känt mig så pepp idag, vilket kanske är förstårligt. Har bråkat med killen. Fast det handlade om ekonomin för att han inte fattade. 

Kommer att ha skit svårt att somna inatt och jag ska upp kl 07.00 för att hinna med bussen härifrån 08.21 till stationen för att ta bussen till Skara som går 08.37.. Och jag ska hinna mata sonen, göra han klar, ge dottern frukost, få henne klar... Och få mig klar!
HUJEDA MIG!

Nu ta en cigg sen gå in och lägga sonen i hans säng. Sen ska jag titta på kåkfarare i köket bara för att jag KAN! ;)

The day + some more

Kategori: Allmänt

Imorgon bär det av till dam dam dam dam dam........ GÖTENE! Den var ni inte beredda på. Knappt så att jag var det själv ;)
Ska iväg till mina babes! Ska ha en mysig pyjamas (tror jag?) filmkväll! Ska sova där över natten, ska sova hos min LÖVA! Ska dra direkt efter att jag har suttit nere på loppisen. Mamma kollar till där jag ska sitta de sista 15 minuterna så jag hinner med 15.00 bussen så jag slipper vänta till 17, orkar inte gå hem emellanåt, lite onödigt också för den delen.
Dottern är hos sin farmor och sonen ska killen ha. Kommer bli kanon! Ska bli skräckisar... Hur ska jag kunna somna efter det? Får ta någon "rolig" film det sista så man glömmer bort alla de andra, förhoppningsvis.

Var framme på stan idag och köpte dopkläder till dottern och till sonen. Kommer att bli så söta så! Fast ja, mamma betalade. haha! Hon lovade att bara handla till dottern och sonen skulle jag och pappan betala, men mamma tog det också. Blev bara lite förvånade när hon sa priset dock inne på kappahl för TRE saker, 527 spänn?! :O Mammas svar var "Va?" Och jag bara tittade... Det var bara för mamma att betala och se glad ut. Men det bästa är ju att de kommer vara super fina. :)
Älsklingen skulle även ha klippt sig idag, men det nya tillskottet till familjen skulle komma inom 20 minuter när vi satt där hos frisören så det var bara "hej då, tar det på måndag!" Älskar tillskottet! Bara att den var lite större än vad jag trodde... Får se hur det kommer att bli. Ska ta kort på det någon dag, men inte ännu!
Och det vi skulle ha gjort på stan glömde vi... Dopkort! Kom på det när vi var på väg hem. Great! Imorgon har jag inte tid, först loppisen, sen Götene med en gång och kommer hem på söndag. På måndag är det mammagruppen, så det får väl bli på tisdag antar jag.
Fast planerade att göra egna, har ju skrivare, men har varken papper eller patroner kvar. Och de papprerna vi fick med var som vykort ibak, så det hade ju vart perfekt! Men de gick åt till foton från datorn på barnen.

Tänkte igår att det måste möbleras om inne i vardagsrummet. Nu har det sett ut så här fööööör länge! Men bara det att jag hatar soffan! Är en hörnsoffa och det passar verkligen inte in här i detta vardagsrum. Vill ha en 3 sits + 2 sits eller 3 sits + 2 fotöljer. Men men, dream on!

Sitter och inväntar på Big Brother. En kvart kvar och älsklingen kollar på en kass film på sjuan som handlar om rymden? Eller något liknande.. 
Skit trött, men jag SKA se Big Brother, där med basta!

My heart goes sha la la la la!

Kategori: Allmänt

Har inte gjort så mycket och det har inte hänt så mycket, inte mer än vanligt iaf. Har bara haft lite bloggtorka.

Men någonting som jag har grubblat över är; hur ska vi ha råd med allt? Först så fyller jag år, inte för att jag ska fira det så speciellt mycket men iaf bjuda på fika för familjen. Sen blir det ingenting mer! Sen så är det min sons dop och kanske min dotters! Får se vad prästen säger om det, förhoppningsvis så går det men får se som sagt. Och veckan efter det så fyller min dotter år. Hur ska vi ha råd med allt egentligen? Fattar inte det. Har ju inte världens bästa ekonomi, så är ganska så nervös och tänker väldigt mycket på det.
Men denna månaden blir det iaf att köpa dopkort! Alltså, inbjudningskort till det. Sen så behöver man väl inte köpa det andra för ens i nästa månad antar jag? Jag vet inte :S Blir galen! 
Sen vet jag inte om jag ska ha kalas för min dotter bara för familjen eller om vi ska ha för några av hennes kompisar på dagis. Det blir ju ändå så hennes sista för dem på dagis sen så börjar hon förskolan eller vad det nu heter. Lär mig aldrig de nya namnen!

Ska iaf iväg till mina sötnosar på lördag och ha pyjamas filmkväll! :D Kanske man kan tänka på annat istället. :) Så då blir det en massa skräckisar tydligen (kommer att kissa på mig!) men jag MÅSTE se någon komedi eller något efter en skräckis om vi ska sova efter det, annars så kommer det aldrig att funka.
En massa myspys ska det bli iaf! Längtar!

Men något jag längtar till mest nu är 18.00 imorgon..

Varför tittade jag inte på BB istället?

Aj som fan!

Kategori: Allmänt

Ja, inte jag men älsklingen.
Som sagt, i lördags så cyklade han omkull när han försökte cykla ikapp mig när vi var på väg hem och han ramlade. Han var på sjukhuset idag och fick röntga. Det hela slutade med en spricka i ett revben och ett revben var nästan av. Han fick order om att vila. Alltså gör de ingenting åt saken. Istället får han proppa i sig en massa smärtstillande tills det har läkt.

Var på BVC idag med sonen. Han hade växt från 68 cm till 71 cm på 3 veckor drygt. Också fick han vaccination. Jätte duktig! Grät nästan inte alls, blev ett litet skrik men inte mer än så. Sen låg han och pratade och skrattade när jag la ner honom igen efter att ha tagit upp honom för att trösta honom. Inte många barn som gör det.
Han var utan blöja en stund och jag skulle ta fram hans bok ur skötväskan och barnmorskan undrade om jag vågade stå så där eftersom den var strax under honom. Nästan precis när jag rest mig upp så kissar han! Sa att jag klarade mig, att det bara kom lite på skon och resten på golvet. Tog en stund innan jag såg att han hade kissat på min tröja. Just då så ångrade jag mig att jag inte tog på mig 2 tröjor idag som jag tänkte göra.. Aja, tur så syndes det inte så mycket. Tröjan var ju grå ;)
Och nu är han mer gnällig än vanligt, men det har ju med sprutorna att göra.

Tinar just nu upp kycklingen i micron. Sitter och darrar, så hungrig är jag! Fast jag känner mig inte ens hungrig.. Konstigt det där. Så det blir ris, kyckling med den speciella såsen och wok grönsaker till middag. Mumsfillibaba!

Inte trött för 5 öre...

Kategori: Allmänt

Men egentligen så borde jag sova. Men inte så lätt.

Satte fingrarna i halsen igår natt för att jag inte skulle vara så bakfull idag. Lyckades la.. Så där? Mådde skit när jag vaknade av att mamma skickade ett sms och frågade om man var vaken vid 12. "Nä, men nu är jag det." Lägger man sig vid 4 på natten och är full, ja då är man inte vaken vid 12!
Så det var bara att knalla iväg. Men innan det så satt jag på sängen och tänkte "Orkar inte böja mig ner och ta upp byxorna från golvet." Sen så vände det sig lite i magen, sprang in på toaletten men ingenting kom upp. Så satte fingrarna än en gång i halsen för att det skulle komma någonting. Och där kom all cola upp.. Myyysigt!
Gick iväg till mamma och en grinig/ledsen son. Mamma som höll honom när vi satt i soffan bad mig att ta honom för hon orkade inte när han stretade emot. Jag; "Jag måste spy." Hon säger åt mig att göra det så typ halv springer in på toaletten men ingenting kommer upp så fingrarna blir min bästa vän igen.
Kände mig helt död.. Och jag och killen pratade inte med varandra under den tiden med varandra då vi var hos mamma. Började bråka innan vi skulle till mamma också.
Gick hem, la sonen så han skulle kunna få sova, han gnuggade sina ögon så han var ganska så trött, vilket gjorde mig glad för då kunde jag sova lite till. Han vaknade la till efter en timme vid 14 tiden så killen tog honom och jag själv sov till... 17.. För då ringde farmor (trodde att jag hade vaknat till innan hon ringde men tydligen så ringde min telefon ett bra tag innan jag svarade enligt killen) och hon säger att dottern vill hem och att de kommer om 2 minuter.?! Bara att hasa sig upp och ta på sig och gå ner det. Så inte så konstigt att man inte är trött. Hade jävla huvudvärk när jag vaknade, visste inte om det var för smällen igår eller bakfylla, men efter 1 ipren så försvann det + lite mat så det var nog bakfylla ;)
Tydligen tredje gången bara som killen ser mig full på 3 år. Härdad!
Men aldrig mer sprit! Värma upp innan i så fall. Har ju inte druckit sprit på över 1 år, har ju druckit cider sen efter sonen föddes men inget mer. Så ja, värma upp innan!
Jag och killen blev sams, redde ut det. Tyckte att det var löjligt att han bad mig att dra åt helvete hemma hos min bror när jag hade gjort ett sugmärke på honom när han själv hade gjort ett på mig.. Lite wierd så där.
Han har ont i revbenen/lungan efter han cyklade omkull igår (vilket han förtjänade just då) men nu kan han knappt böja sig ner för det gör ont. Så efter han har lämnat dottern på dagis så ska han iväg och lämna pisseprov sen vidare till sjukhuset och kolla om de kan röntga honom. Smart ass!

Helt otroligt så träffade min dotter sin pappa idag, söndag, efter att jag sa till hennes farmor i fredags när jag lämnade henne att han inte har hört av sig fast han lovat osv och att han inte har träffat henne på över en månad. Så hon sa att hon skulle prata med honom och besöka honom antingen på lördagen eller på söndag. Så idag var dem där en stund. Så nu är det bra med den biten från min dotters sida.
Fast farmor sa att hon skulle komma tillbaka på fredag kväll till henne när hon lämnade av dottern förut. Vet inte vad de har planerat? Kanske ska dit igen? Men vore ju kul om hon kollade med mig också så att man inte har planerat någonting. Men det är ju farmor det. Hör inte av sig om dottern ska stanna en dag extra än vad man har sagt, så man kan ju inte riktigt planera vad man ska göra eller så. Går man ut tex och hittar på någonting eller tar en promenad eller ja, vad fasen som helst, så kanske hon ringer efter 30 minuter och säger att hon kommer hem. Och hon väntar ju inte tills man själv är klar. Var hemma hos 2 vänner för ett tag sen och hon ringer vid 18 tiden kanske det var och sa att dottern vill hem, och då skulle vi precis börja äta och det sa jag till henne men hon sa att hon kommer inom 10 minuter?! Så det var bara att stress äta det. Tar ingen hänsyn! Inte första gången heller så. Eller så ringer hon mellan 19-20 tiden då dottern snart ska sova? Fattar inte det..

Aja, nu blev det mer skrivit än planerat.
Ha en god kväll/natt!

Födelsedagsfest

Kategori: Allmänt

Som alltid så började kvällen/natten bra. Men senare mot slutet kunde ju ha kvittat.
Kommer inte riktigt ihåg varför det blev som det blev, men min kille däckade som vanligt när vi festar så jag väckte honom ett antal gånger. Vilket jag har tröttnat på och tycker att det är pinsamt, så det var nog sista gången man festade ihop med honom.
Innan det så körde han in mitt bakhuvud i fönsterbläcket. Var ju inget vidare skönt kan jag ju säga. Fönsterbläcket lossnade, då kan ni bara tänka på vilken jävla hård smäll det var! Han försökte nämligen göra sugmärken på mig och jag ville inte detta och han "tog mig bakåt" så jag hamnade med huvudet först in i fönsterbläcket. Kommer nog ha en jävla bula imorgon!
Så som hämnd gjorde jag sugmärke på honom när han låg däckad. Han märkte ingenting.
Sen satt jag vid datorn och jag och han små tjaffsade, minns inte om vad som sagt, sen så viskar han i mitt öra "dra åt helvete." Känns så jävla kul att höra menar jag av sin egna pojkvän att man ska dra åt helvete.
Detta sa han när festen hade "dött" då 3 stycken av vännerna skulle ta taxi hem. Den ena erböjd sin soffa, att jag kunde sova där och den andra kramade mig (vilket behövdes, så tack!!) medans jag sa att jag inte pallar med detta mera. Varenda gång nästan som vi dricker ihop så bråkar vi. Har även gjort det när vi inte har druckit. Vet snart inte om jag orkar mer med detta.
De åkte med taxin hem och jag och killen fortsatte och bråka. Min bror gick imellan (vi var hemma hos honom för det var han som hade fest för han fyller år) och sa åt min kille att lämna mig ifred. Vilket jag hade sagt till honom ett antal gånger innan min bror sa till honom.
Vi cyklade hemåt och kom inte längre än till affären som ligger vid min bror då jag hör pojkvännen sladda med cykeln och började svära. Då hade han cyklat på en isfläck och ramlat. Så jag stannar och "tittar" till honom.
Kramade om honom men diskussionen fortsatte när vi kom hem och han bad om förlåtelse för att han hade bett mig att dra åt helvete för han menade det inte. Nu ligger han och sover, jag hade ärligt talat bara dragit ifrån honom men hade inte mina nycklar för min mamma har dem för hon är barnvakt och har sonen. Hon skulle komma hit med honom om han blev för jobbig hemma hos honom eftersom han är van vid sin säng här hemma. Så var ju tvungen att invänta min kille, annars hade jag inte kommit hem.

Vet inte hur länge till jag orkar med detta. Och nu har jag ont i bakhuvudet och nacken, vilket jag har haft ett tag vilket är förståerligt med tanke på fönsterbläcket.
Önskar ibland att man var singel så man slapp alla dessa bekymmer.. Och vaknar jag imorgon med huvudvärk så vet jag ju varför. Kul bara att man har båda barnen imorgon.. Hujeda mig!

Men tack iaf för en trevlig kväll/natt! Ingen mer sprit för min del iaf, var 1 år sen jag drack det och det dröjer nog lääääänge innan jag dricker det igen! Cider räcker för min del, OM jag nu dricker på ett tag, men det tror jag inte.

Ursäktar mig för min dåliga stavning om jag nu har stavat fel eller att orden inte stämmer med varandra i någon mening, men jag är full, trött också skyller jag på att klockan är rätt så mycket. Hon är ju ändå så 04.08.. Åååhhh och mamma kommer att ringa tidigt imorgon har jag en känsla av och säga att vi får hämta sonen. Men då får fan han göra det, han fick sova ut förra helgen men inte jag! Så nu är det min tur, så det så!

Natti natti på er!

R.I.P Whitney Houston!

Pappa eller inte pappa? Det är frågan!

Kategori: Allmänt

Blev ingen pappa för min dotter idag heller. Förvånad? INTE det minsta kan jag ju säga. Men som jag sagt förut, det är synd om min dotter som vill ha hennes pappa i sitt liv. 
Min kille frågade häromdagen om hon ville ha honom som pappa. Fick inget svar på det. Är väl svårt för henne också. Men för mig spelar det ingen roll om hon kallar honom för pappa. Hennes riktiga finns ju inte där för henne ändå. Känns lite elakt att skriva kanske men det är sant. Vill ju att hon ska ha en fadersfigur, och det får hon ju inte av sin riktiga pappa så varför inte min kille som är med henne jämt?
Skrev till och med ett sms till hennes pappa och sa att jag antog att han inte kunde idag med tanke på att klockan redan var vid 17 tiden när jag skickade till honom och frågade om han kunde någon annan dag. Men han svarade inte på det. Ändå så skrev jag till honom att höra av sig idag till mig men inte för sent så man visste osv. Inte ens det kunde han göra. Har inte hört ett piss från honom idag.

Jag tänkte förut att jag ska skriva upp vilka dagar hon träffar honom och hur länge. Så ska man se hur "bra" pappa han verkligen är mot henne.
Hon har fortfarande inte fått någonting i julklapp.?! Skulle vara ett kors i taket om hon får någonting när hon fyller år nu i mars..

Lite tankar innan natten så här på "kvällskvisten"..

Kategori: Allmänt

Slog mig att det är ganska så kul att skriva blogg, om man har någonting att skriva om vill säga. Skriva av sig lite utav det som har legat och gnavt inne i huvudet på en. Heter säkert inte gnavt heller för den delen, men orkar inte tänka på vad det egentligen heter då min hjärna är trött! Ska snart sova, ska sova inne i dotterns rum. Lika bra att gå in snart innan hon kommer upp igen.

Som ni kanske har märkt så skriver jag inte ut namnen på mina barn eller sambon, inte vännerna heller för den delen. Har väl med att jag inte vet vilka som läser min blogg. Så det känns lite "säkrare" att inte skriva deras namn. I alla fall mina barns namn. Tror jag har skrivit deras namn en gång, dotterns kanske någon gång mer. Men vill inte gå ut med det så. Vännerna vet jag inte, vill inte skriva ut det om man inte får heller.
Vet inte varför jag kom in på detta, men något att skriva om i alla fall.
Nu fick jag mig en funderare på; Vem läser min blogg egentligen?

I vanliga fall på facebook och msn så gör jag smileysar, vilket jag inte gör här. Vilket jag inte fattar varför jag inte gör? Gör ju alltid det annars. Känns som detta är en "allvarlig" blogg då jag inte gör det. Ibland så skämtar jag ju här i mina inlägg när jag skriver, men man vet ju aldrig om personerna som läser tar det på skoj eller om de tar det på allvar.. Jag får nog börja göra smileysar! :D Så där ja, mycket bättre! ;)

Det var ju någonting mer jag skulle skriva, tänkte ju på det först men då tog detta "över" så nu minns jag inte vad det var jag egentligen skulle skriva. Känns ju bra!

Men kan ju säga att det inte har gått så bra med träningen... *skäms* Tränat en gång, sen så har man sagt att man ska göra det men man skjuter upp det hela tiden. Får bli ändring på det! Får nog göra imorgon då jag inte har någonting annat för mig när killen jobbar och dottern är på dagis och då förhoppningsvis sonen ligger och sover.
Jag hade i alla fall träningsvärk i 2 dagar efteråt. Fy fasen! Kändes att man levde i alla fall.

Nej.., happ! Om man kanske skulle ta och försöka sova då. Känner mig trött, ögonen också och hjärnan så det ska väl inte vara några problem idag? Annars ligger jag bara och kramar om min stora bebis <3

Blev som jag tänkte..

Kategori: Allmänt

Blev ingen pappa för min dotter idag heller. Han skickade till mig vid 14 tiden och sa att han kunde från då till klockan 17.00. Och han visste att jag har sonen fram till 16.15, eller då jag kan lämna honom med sin pappa i alla fall en stund medans vi hade åkt till dotterns pappa i så falll. Och dotterns pappa vill inte träffa hennes lillebror pga att det är "hans son". Så därför blev det ingenting idag heller. För ganska så onödigt. 
Han skrev det att han kunde kolla imorgon, men att han var osäker. Varför säga en massa när han inte ens kan hålla det han lovat? Och det är hans egna dotter, hans dotter som han har satt till världen. 

Ibland så ångrar jag djupt att jag skaffade barn med den "mannen".

Love my family <3

Kategori: Allmänt

Som vanligt så ändras det. Och min dotter blir ledsen, så klart! Alltid samma visa. Lovar och sen när det väl kommer till kritan, så nej, jag kan inte eller jag är upptagen. Ändå så var det han själv som sa att det gick idag.
Han sa imorgon, fast han sa till mig igår att han inte kunde på onsdag när jag frågade honom. Så han sa att han skulle höra av sig imorgon om han kan eller inte. Vet man ju hur det blir med det.
Så morfar var snäll och sa att hon fick sova hos dem idag eftersom hon blev lite ledsen. Så nu är hon där och han kommer med henne vid 9 tiden imorgon för han ska jobba och hon är ju ledig numera på onsdagar. Jag går ju ändå så hemma så varför inte?

Har även tänkt på flera gånger, vad händer med henne om jag dör? Vi har ju gemensam vårdnad men han tar ju aldrig hand om henne. Vart kommer hon att hamna? Kommer farmor hennes att ta henne? Kommer min mamma få träffa henne? Kommer hon att få träffa sin lillebror?
Vet att händer det någonting med mig så vet jag att sonens pappa är bra för honom. Han kommer göra allt för honom. Och han kommer att se till att han kommer att få träffa min mamma och hennes sambo, eventuellt min pappa också. Men vad händer med henne?
Usch, vilka tankar.. Men det är så här jag tänker hela tiden.

Min mamma var snäll, vi gick och pratade på vägen till affären förut, kom fram till att man inte har så mycket tid till dottern längre då den lille tar nästan all tid och uppmärksamhet. Och min sambo hade mycket tid till henne förut, busade, lekte, målade ja allt. Men nu nästan ingenting. Så mamma var snäll och sa att hon kunde ta sonen någon söndag då hon inte jobbade så vi kunde hitta på någonting med min dotter. Och när det blir varmare att åka till stadsträdgården. Sa att det var synd att man inte hade pengar för då kunde man ha gått på bio om det hade funnits någon barnfilm nu. Hon frågade om det fanns, men det vet jag ju inte så. Sen så var det även prat om Mc Donald´s. Sa att vi har tänkt på det, men inte haft pengar till det så sett och dåligt med bussar.
Så när vi kom hem till mig igen så hämtade hon min dotter och gav mig pengar så jag och min dotter och den lille kunde åka till Mc Donald´s imorgon så hon kom hemifrån lite och göra någonting som man har sagt länge. Fast hon har dåligt ställt själv. Frågade henne om det eftersom jag vet hur mycket pengar hon har kvar "Tänk inte på lilla mamma du." fick man till svar då.
Är oerhört tacksam för den familjen jag har fått. Oavsett hur mycket/lite pengar man har kvar så gör de alltid det bästa av situationen ändå. 
Så imorgon blir det Mc Donald´s för våran del. Sen på söndag så ska jag, dottern och sambon hitta på någonting. Hoppas att det är fint väder så man kan åka pulka eller någonting.

vad var det jag sa nr2?

Kategori: Allmänt

Sa att han inte skulle släppa ut katten i detta bostadsområde för att de inte får. Lyssnade han? Nej!
Mamma gick till hyresvärden för att berätta att hyran kommer förmodligen in på måndag och säga till om min dotters fönster, för jag kan inte gå ut själv då sonen ligger och sover, vill ju inte väcka honom.
Så då fick hon reda på att hans katt hoppar in på grannars balkonger, skrämmer livet ur dem, bajsar på balkongerna (om jag fattade henne rätt, annars så gör han det på lekplatser, vilket jag vet.) Går in i andras lägenheter osv. Jag sa till honom från första början när han tog hit katten att INTE släppa ut honom för att jag inte får utskällning!
Så nu blir det att göra sig av med den. Han behöver vara ute. Och måste han vara inne hela tiden här så kommer han att göra sina behov på mitt golv som han gjorde när han fick vara inne i några veckor. Också kommer han bita på mina sladdar, igen! Så det är det enda alternativet, att göra sig av med honom.

Hade han bara lyssnat så...

vad var det jag sa?

Kategori: Allmänt

Blev som jag tänkte. Våran socialsekreterare ringde mig nyss och berättade då att vi kommer själva att få betala hyran med dessa pengar jag får imorgon. Och hon satt nu (?!) och gjorde våran ansökan! Borde hon inte ha gjort det för längesen? Sen så säger hon att vi kan nog kanske betala våran elräkning själva!
Sa det att då har vi ju inga pengar kvar. Så hon skulle kolla på våran ansökan och räkna ihop allting och försöka posta det idag så vi får beslutet imorgon, annars får vi det på måndag.
Sen så skulle hon även ner till min killes jobb och prata med honom och be om en ny närvarorapport då han har ogiltig frånvaro! Saker som han inte har berättat för mig. Sa att jag var orolig då eftersom jag inte vill hamna i samma sits igen att bli "utslängd" härifrån pga detta.
Hon skulle iaf ner och prata med honom, berättade även att han hade bytt tid då han inte kommer upp på morgonen oavsett vilken tid han än går och lägger sig. Så det var därför han bytte tid till att börja senare.
Men jag kan ju lova att han får höra detta när han kommer hem att han har ogiltig frånvaro.
Och det behövdes inte, medans jag skrev detta så ringde han. Så då fick han allt höra! Fast han lät förvånad så får la se vad han säger när han kommer hem till lunchen sen.
Borde hon inte ha fixat våran ansökan för längesen? Nu ligger jag efter med hyran, det jag inte ville! Vill ju sköta detta denna gången! Allting har bara vart strul de senaste månaderna.
Först sonen när han låg i magen, sen när han föddes med namnet, underhållsstödet och fadersskapstest. Och nu när han har flyttat in till mig. Han vart utskriven från fk, trodde han var invandrare, kunde inte få bostadsbidrag, kunde inte skriva över hans pappadagar till mig. Allting är bara strul.
Blir det någonting mer så vet jag inte om jag pallar det. Det har vart alldeles för mycket på kort tid.
Allt detta har hänt på 4 månader. När ska man få lugn och ro?


Och nu slog en tanke, tänk om jag inte hade fått så mycket pengar imorgon. Hade socialen då betalat våran hyra med tanke på hans närvarorapport? För det var det enda han skulle sköta, inte ens det kan han!
För det är ju som att han betalar hyran och jag står för maten. Eftersom han går där nere.
Känns som allting var bättre förr. Då jag var själv och visste hur allting låg till osv.


Har hemska tankar på nätterna då jag inte kan somna med en gång. Därför jag alltid lägger mig när jag är som tröttast, för att slippa dessa tankar. Har inte sagt detta till någon, inte ens till han, han som jag bor ihop med. Fast en gång så sa jag bara att jag hade fått upp det i huvudet. Och han frågade varför jag inte väckte honom. Varför ska jag störa honom med mina tankar? Och varför ska jag väcka honom? Han behöver ju sova.
Som inatt. Gick och la mig, men kunde inte somna så då kom tankarna, handlade om döden. Som alltid. Ligger och tänker "Vad händer om jag inte vaknar imorgon bitti?" "Tänk om killen inte ser det att jag är borta utan tror att jag sover och sticker iväg till jobbet och tar min dotter till dagis. Sen vaknar sonen, skriker och skriker, men jag går inte upp. Sen kommer killen hem på lunchen och märker hur han skriker och upptäcker mig." Jag började gråta. Låter la "töntigt" att jag ens tänker så, men det är det jag gör.
Sen låg jag även och tänkte på om han dör, då har sonen ingen pappa kvar. Sen tänkte jag även på pappa och mamma. Inte många år kvar..
Det blev för mycket tänkande, så la mig och spelade spel på min telefon. Efter en stund kom dottern in och puttade på mig. Sa att hon ville att jag skulle sova hela natten inne i hennes rum då jag sa igår kväll att jag får se om jag kommer in och lägger mig. Men gick in och la mig där så jag slapp tankarna en stund.
Höll om henne och sa att "imorgon är det mamma och Victoria dag. Vi sätter oss och målar imorgon efter dagis."
Tankarna försvann och jag somnade.
Hatar dessa tankar.

Hum...

Kategori: Allmänt

Kollade min internetbank förut för att se om socialen har skickat pengar till oss så man vet att hyran och så har blivit betald. Istället ser jag att bostadsbidraget kommer in om 2 dagar. Och då får vi dubbelt eftersom vi varken fick i december eller i januari. För det har strulat satan för oss! Killen hade blivit utskriven då han var bostadslös när han bodde i Stockholm. Så de trodde han var invandrare och skickade hem papper på att han skulle fylla i hur länge han hade bott i Sverige, om han har uppehållstillstånd osv. Man bara okej? Han har svenskt personnummer och ett svenskt namn? Också trodde de att han hade jobbat utomlands.
Så fyllde i en massa papper, men ändå så blev det inte klart. Så var på fk i förra veckan och frågade hur det gick med vårat ärende. Men då hade killen inte svarat i telen tydligen så de hade skickat hem ett nytt papper. Men när jag väl var där så ringde de på fk ner till henne i Malmö som hade hand om vårat ärende och jag fick på heder och samvete säga då att han inte har jobbat utomlands fast vi hade sagt det ungefär 20 gånger till dem.
Så nu har vi, äntligen, fått det klart!

Men nu undrar jag bara, kommer vi att få behålla dessa pengar? Eller har socialen vart inne och kollat detta så att vi kommer att få betala våran hyra själva med tanke på att pengarna täcker det + lite till?
I så fall blir jag arg! För vi kan ju inte hjälpa detta. Och hyran skulle vara betald igår och pengarna kommer inte in för ens på fredag. Och inte vågar man handla någonting för ens man vet hur det kommer att bli.
Och hon ringer ju inte upp heller, killen var där igår och bad henne ringa upp för jag undrade hur det gick med våran ansökan då man inte fått någonting ifrån dem. Men han fick som svar i receptionen att det kan ta upp till 3-5 dagar. Lämnade in den 27.e, så det borde ju ha kommit in?
Blir så jävla orolig så det inte är sant! Vill inte bli "utkastad" härifrån igen när man har kämpat så för att komma tillbaka till just detta området..

Blir frustrerad, galen!