imstrongwithoutyou

2 veckor..

Kategori: Allmänt

Ville bara säga att jag lever, än så länge. Har haft datorn på utlåning, eller inte de sista 2 veckorna men fick tillbaka den idag så nu kan jag skriva oftare. Om jag har någonting att skriva vill säga. :P
Har vart lite jobbigt, med tanke på att lillen inte vill sova, han skriker osv på kvällarna då han ska sova. Men det är något man får ta helt enkelt. Men ibland blir det för mycket, tur att vi är 2 om det annars hade jag aldrig orkat med på kvällarna i alla fall.
Han har redan hunnit att bli över 1 månad. Den 16 oktober blev han 1 månad. Vart tar tiden vägen undrar jag? Känns som det var i förra veckan jag kom hem med honom från BB. Men så är det ju inte, det är en månad sen.
Minns ju att tiden gick fort med min dotter, men så här fort?!
Han var ju 49 cm när han föddes, och nu har han hunnit att bli 53,2 cm. Fast det var han när han var 3 veckor gammal. Så 4 cm på 3 veckor är inte dåligt det. Också vägde han 4075 i måndags. Det går åt rätt håll i alla fall. :)

Är lite drastiskt i mitt liv just nu, därav rubriken, men vill inte gå in på mer detaljer, inte här i alla fall.
Men kan ju säga att jag inte gillar att vara i mina skor just nu. Ganska så jobbigt kan jag ju säga och då är det 2 veckor kvar. Kan berätta mer om 2 veckor ungefär. Förhoppningsvis tidigare, men det är inget jag hoppas på. Hoppas bara på att det blir rätt den här gången!
Egentligen skulle jag ha vetat nu men något gick fel så får vänta ytterligare 2 veckor.. 2 veckor för mycket!

Just nu kan jag bara hålla tummen!