imstrongwithoutyou

Falskt alarm.

Kategori: Allmänt

Igår mot kvällen så fick jag så förbaskat ont så jag visste inte vart jag skulle ta vägen! Kunde inte sitta upp överhuvudtaget och kunde inte gå.
Sådan smärta har jag inte känt förut med denna bebisen så jag trodde att det var värkar och att det snart var dags. Jag och min dotter var hemma hos mitt ex när detta hände så jag fick ringa mamma som kom och hämtade min dotter ifall jag skulle behöva åka in. Det gick la så där i början, hon blev mammig och ville inte åka fast man sa att hon inte kunde stanna ifall jag skulle behöva åka in. Men till sist gick det, mamma och hennes sambo har köpt en vagn som man har i bak på cykeln så när mamma började trampa iväg så var tårarna som bortblåsta på min dotter. (Trodde jag.) Efter en stund så ringer min mamma till mig och säger att det inte fungerar men att de skulle in på leksaksaffären för hennes sambo hade lovat min dotter någon leksak så hon skulle lugna ner sig.
Men det blev att vi fick gå dit så snällt också. Så då fick hon både mamma, en målarbok och en docka. Som hon ville.. Men först skulle inte mitt ex med. Mamma ringde ju som sagt och frågade om vi inte kunde sova hemma hos henne istället pga att min dotter blev så gnällig. Då säger han när jag frågar honom detta: "Nej, jag sover hemma istället." HALLO?! Här ligger jag och har skit ont, jag kanske ska föda DITT barn idag och du ska sova hemma?! Åh jag blev så förbannad så det bara kokade, fast först började jag grina för jag blev så less på det.
Efter jag la på med mamma så började jag och han bråka, skällde och skrek på honom och undrade varför han skulle sova hemma när jag hade ont och att barnet kanske skulle komma redan igår. Nej men då skulle han med helt plötsligt efter lite bråk osv. För jag sa det att åker jag in, tro fan inte att jag tänker höra av mig till dig! Det har jag inte tid med i så fall. Och idag är jag ensam, dottern på dagis och de 3 andra jobbar. Fast idag har det lugnat ner sig, kan i alla fall sitta. Men har fortfarande ont. Så får la se när dagen närmar sig slutet.


Känns lite fel att skriva detta i samma inlägg som det jag skrev nyss, men jag orkar inte göra 2 stycken blogginlägg, tar på mina krafter. (A)

Var hos min pappa i lördags med min mamma, hennes sambo (fast de körde oss dit bara sen åkte de in till Jönköping), min bror och min dotter. Blev som vanligt när man kom dit, man började gråta. Han satt i deras kök också hörde han väl oss för han började gråta innan vi ens hade hunnit fram, för han satt med ryggen emot oss. Så kramade jag och min bror om honom men min dotter vågade väl inte riktigt, men min pappa kollade på henne och började gråta ännu mera. Och han fick se min mage för första gången då jag inte har träffat honom sen 2008/2009 kom vi på i bilen, så 2007 var inte alls sista gången. Han sa inte så mycket om den, han sa inte så mycket överhuvudtaget så man satt där helt tyst ibland och visste inte vad man skulle säga. Det enda som vi hörde i alla fall som han frågade var hur vi mådde. *grinar* Sen så berättade jag för pappa när min bror och dotter lekte att han ska bli morfar igen i september och att det blir en pojk. Då började han att gråta. Jag hade ju berättat i telefonen innan för honom att jag var gravid så det inte skulle komma som en chock för honom att hans lilla tös är på smällen än en gång.

Han har ju fyllt år också, så vi köpte en dvd med 5 skivor i med Elvis Presley och några av hans låtar. Sen så fick han även en cd-skiva som mamma hade hemma som var ny med Sven-Ingvars tror jag att det var. Han gillar tydligen dansband och lyssnar på det hela tiden där borta. Mamma sa när vi köpte Elvis att han gillade det, därför köpte vi det. Så när jag lämnade fram den till pappa så sa jag att han får skylla på mamma om han inte gillar Elvis för hon hade sagt att han gjorde det. Också tittade han bara på den så jag frågade "gillar du inte Elvis?"
"Nä.." får jag till svar också tittade han på mig och min bror som om vi vore dumma eller något. haha! Så jag frågade om vi skulle byta den mot någonting annat. "Nä, nä, nä, nä" Så den dög tydligen. haha! Gick in på hans rum efter ett tag för att lämna sakerna där inne istället för att släpa med oss dem, då ser jag 2 skivor med... just det.. Elvis!  Frågade om han bara skojade med oss när han sa att han inte gillade Elvis, kollade han bara och smålog. Jävlas kan han fortfarande i alla fall!

Vi var väl hos pappa i 3,5 timme innan det bar av hemåt igen. Ledsamt välkomnande och ledsamt farväl.
Och nu vågade min dotter krama om honom, fast blev en sådan där stel kram, men den dög allt! Synd bara att man inte hade kamera med sig eller telefonen uppe. För hon ville bara krama honom 1 gång fast jag frågade om hon kunde krama honom igen. Sen så gick vi ut för att möta mamma och hennes sambo så vi kunde åka hem. Ja, det var våran lördag det. Vet inte hur jag ska avsluta detta inlägget så det får bara bli något sådant här.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: