imstrongwithoutyou

home at last, for the moment at least..

Kategori: Allmänt

Nu är man hemma, för stunden i alla fall. Vid 11 tiden bär det ut till affären och hem till mitt ex igen där jag och min dotter kommer att spendera helgen. Och han har inget internet så jag kommer vara "död" för cybervärlden en stund.
Ringde ju in till KSS men de sa att de gör ingenting åt saken utan att jag fick komma dit och sova ut och få avlastning från min dotter som jag redan har så jag stannar hemma istället. Ligga där och betala en massa pengar, nej tack!

Igår var vi på MVC och hon sa att jag skulle ringa till specialistmödravårdsblablabla.., minns aldrig vad det heter, på måndag och be om att de sjukskriver mig. För nu får jag varken bära eller gå för mycket. Så inget mer jobb för min del. Måste vila och ligga till sängs. Jag, ligga till sängs? Då har de mött fel människa. Men orken har gått ur mig så det är det enda jag gör nu typ, förutom idag, nu tog jag mig orken för att gå hem. Inte det lättaste och det tryckte på som fasen!
Men i alla fall. Så jag kommer att vara sjukskriven ända tills jag ska föda antar jag.
Det värsta är att jag inte ens kan hämta/lämna min egna dotter på dagis fast man bor så nära oavsett om vi är hemma hos mamma eller hos mitt ex. För jag får så ont och att jag inte ens lyfta upp henne på cykelsadeln eller lyfta av henne. Och tar hon sin egna cykel så måste jag i alla fall hjälpa henne över alla trottoar kanter som kommer och då måste jag ju lyfta hennes cykel. Kan inte ens gå och handla typ någon mjölk själv, känns härligt eller inte!

Imorgon blir jag barnledig, hon ska till sin farfar. Har helt "glömt" bort honom efter farmor har åkt till sitt hemland. Hon har inte frågat efter honom heller. Men har ju haft annat i tankarna så det har ju inte vart det första man har tänkt på "Men nu var det längesen du såg farfar, ska vi åka och besöka honom?" Men när farmor ringde i förrgår tror jag att det var (dagarna är helt borta för mig nu när jag inte får göra någonting.) så sa hon att min dotter får åka till farfar på lördag, och då kom jag på "Ja, jävlar ja, farfar!" Men han har ju börjat jobba också så det kanske är lika bra att hon och jag inte har tänkt på det. Men men..

Ja, det var la det jag hade på hjärtat idag. Ska nog sova hemma på söndag i alla fall, i min EGNA säng! Åh så skönt! Har ju inte gjort det på en vecka nu fast det känns som en evighet.

Ja, så om ni vill nå mig så finns jag på telefon för er som har mitt nummer. Kan ju alltid hitta på någonting, för orkar inte sitta hemma hela tiden.. Och själv medans exet/mamma jobbar. Fast nu är det ju helg.., men ändå! Hör av er.
Idag ska vi i alla fall efter vi har hämtat min dotter på dagis för det har jag lovat henne idag att jag ska göra så ska vi till lekplatsen utanför min mamma. Inte för att jag kommer orka springa omkring där men då är det bra att mitt ex är med, han älskar ju att busa/leka med henne så så mycket skuldkänslor får jag ju inte fast ändå får jag det.. Aja, blir bättre när bebisen är ute.

Så talk to you later and have a great weekend!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: