imstrongwithoutyou

Baby, baby, baby ohhhh.... come out!

Kategori: Allmänt

Tjolahopp i tjosan!
Så önskar jag att jag kände mig just nu, men det kan jag inte påstå att jag gör. Har fortfarande ont och kan knappt gå, inte ens här hemma hos min mamma. Igår kände jag riktigt hur fingrar och vaderna svullnade upp. Hade så hela dagen så jag kunde inte gå, jag kunde inte böja mig ner. Rena rama helvetet var det helt enkelt. Idag har svullnaden lagt sig, men har ont fortfarande.
Ringde in till förlossningen igår, för det har börjat svida igen då jag kissar. Och det gjorde det förra gången då jag hade öppnat mig, så jag tror att jag har öppnat mig igen.
De sa att jag skulle få lämna in en urinodling men att jag kunde få ta det på specialistmödravården här i stan om de hade tid för mig idag. Annars så får jag ta mig till KSS för de hade tid för mig idag. Så har jag inte hört någonting innan klockan 10 idag så ska jag ringa tillbaka till förlossningen och säga detta och få komma dit istället. Så just nu håller jag tummen på att jag får komma in här i stan istället så jag slipper resan till Skövde.
Fast som mamma sa, om jag har öppnat mig så kanske de skickar mig till Skövde i alla fall. Men vi får väl se vad som sker.

Som sagt, blev ju själv igår när alla gick till jobbet och min dotter gick till dagis. Men det jag stör mig på är att mitt ex inte ens frågade om jag hade ont igår innan han gick iväg utan det var bara "Lås dörren efter mig." Brukar man inte kolla om jag fortfarande har ont? Så han kan stanna med mig ifall det skulle hända någonting? Han kom inte ens tillbaka efter jobbet. Hörde ingenting från honom på hela dagen för ens vid 21 tiden igår kväll. Men han frågade inte hur jag mådde, utan det var att han saknade mig som faaaaaaan som han uttryckte sig och att han hatade hur det blev mellan oss dagen innan då vi började bråka för att han skulle följa med till mamma och sova här. Men ingenting om jag hade ont eller någonting. Vad är det för stil då?
Efter jag hade ringt till förlossningen så skickade jag ett sms till honom där jag skrev att det antingen blir specialistmödravården eller KSS idag beroende på vart jag får tid, men det har jag inte ens fått svar på!
Ser nu att han är inne på msn, men han har inte skrivit för det till mig och frågat. Ibland så undrar jag..

Ville bara berätta hur det ligger till i nuläget, snart så ringer väl dem från specialistmödravården förhoppningsvis och säger att jag får komma dit istället för att få åka till KSS.
Man kan ju alltid hoppas i alla fall.

Uppdatering: Specialistmödravården har ringt. Ska vara där klockan 11. Ska lämna in urinprovet och de ska kolla bebisen. Först sa hon 11.30 men ändrade till 11 så de kan kolla bebisen. Kommer nog få sitta där ett tag för inga ordinarie läkare jobbade idag, bara de från gynmottagningen. Så min dag kommer att spenderas på sjukhuset. Great!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: