imstrongwithoutyou

specialistmödravården.

Kategori: Allmänt

Igår så fixade jag min mammaledighet. Så från och med 12 september så är jag mammaledig.
Var på specialistmödravården idag och blev sjukskriven. Trodde aldrig att jag skulle bli det, men det blev jag. Han var förvånad över att jag inte hade blivit det tidigare, för nu är det jag som har sjukanmält mig i över en vecka för han sa att de hade ju sagt att jag ska vara hemma och ta det lugnt, men men! Blev idag istället. Så blev sjukskriven från och med idag tills den 9 september, den fredagen innan den 12 september. Så nu ska jag bara gå hemma..
Han vart lite velig också, han sa att han skulle sjukskriva mig från och med idag men skrev på pappret den 23 augusti. Så kollade med socialen om detta eftersom det är på en tisdag och om jag måste gå de sista dagarna. Men då såg vi att han hade daterat det fel också, han satte att datumet idag var den 23 fast det är den 16 idag. Eller var.. Han var ganska så velig ja, eller så ville han ha några dagar närmare löningen, bara att välja.
Han gjorde även ett ultraljud via slidan och såg att den centimetern jag var öppen var stängd nu. Och livmoderstappen var mellan 3-4 cm och det var bra. Förhoppningsvis så håller det i sig så nu. Vill ju ha tidigare men inte så här tidigt.
Har fortfarande sammandragningar, men han kallade det för förvärkar. Han frågade ju med en gång hur jag mådde nu för det var han som skrev ut mig från KSS. Och jag sa att jag fortfarande har ont. Då säger han "fortfarande?" Så det är ju någonting som inte stämmer helt klart.
Så det blir att bo kvar här hos mamma tills jag ska föda antagligen vilket hon har sagt, om jag inte har drömt det. Lika bra, känner mig tryggare plus hemtelefon ifall det är någonting.

Var ju som sagt på socialen också. Så frågade dem varför inte min elräkning hade blivit betald. För det såg jag när jag kom hem när jag skulle hämta min hyreslapp, så såg jag påminnelse om elräkningen.
Så sa jag ju det att han som fixade mina papper skickade ut mer pengar än vad jag ska ha och att han inte hade betalat min elräkning fast han skrev med i papprerna som han skickade hem att han hade mottagit det.
Då säger hon "Ja, men då skulle du ha betalat den själv."
Sa det hur ska jag kunna veta det när han inte skrev det i de papprerna han skickade hem till mig?
Hon "Ja men vissa skickar vi pengar till så de får betala själva."
Mitt svar: Ja, men det har jag aldrig gjort. Det är alltid ni som har betalat min elräkning.
Så hon skulle kolla på det på hennes dator och höra av sig, vilket hon aldrig gjorde. Så JAG kanske åker på att få betala den för mina pengar! Hur fan ska jag klara det?! Det är liksom 935 kronor, inget jag kan kosta på mig bara så där! Och fan inte mitt fel att de inte betalar den! Så det får de fan ta från min normen som jag ska ha utav dem, för jag VET att efter de har skickat ut mina pengar så finns det pengar kvar som de kan betala den för. För hur annars kunde jag få 1000 kronor mer förra månaden? Jävla idioter! Jävla vikarier! Jävla ungdomar!
Han är yngre än mig, han gick i samma klass som min släkting på grundskolan.. Känns ju... bra?
Men nu har jag en äldre som jag ska ha eftersom min är sjuk. Och hon var ju bra, i slutet i alla fall, i början krånglade hon. Och nu har jag en som en kompis hade och hon var inte bra mot henne. Varför ska jag alltid få dem för? Blir galen!

Imorgon bär det av till AME igen för att lämna in ploppen som man använder för att komma in i huset med eftersom jag kommer bli utskriven för jag inte ska gå kvar där och gå till socialen och lämna in rätt hyreslapp, för jag hittade inte september hyra så tog juni, har gått bra förut men just idag så klart så skulle det inte gå! åååhhh!
Så till hyresvärden imorgon och hämta det. Brukar alltid lägga mina hyreslappar på bokhyllan längst upp, men idag var de borta. Bara för att liksom!

Efter mammaledigheten ska jag plugga upp mina betyg, börja på en linje och få ett jobb! Vill inte leva på socialen längre. 6 år räcker!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: