imstrongwithoutyou

Fredagen den 2/9 (brist på rubriknamn)

Kategori: Allmänt

Det gick bra på specialistmödravården igår. Fick lämna in ett urinprov men de hittade ingenting, så ingen urininfektion här inte. Och jag hade inte öppnat mig heller som jag trodde.
Men hon såg att bebisen låg väldigt långt ner, med huvudet neråt då vilket han har gjort ett bra tag, så han trycker på urinblåsan.. Nehe? Det har jag ju inte känt och så. Får ju springa upp varje natt och gå på toa så jag inte kissar på mig. Spelar ingen roll hur många gånger jag går innan jag lägger mig, vaknar i alla fall på nätterna och måste upp på toaletten och varje gång så är det niagrafallen som forsar ut.. Nice!
Hon såg även att mitt bäckenbotten var slappt, kommer få djävulskt ont när det är dags att föda, så det är därför han ligger så långt ner och trycker. Jo, det har jag också märkt. Så fort jag rör på mig så åker han ner och trycker. Kan ju säga att det är väldigt jobbigt, speciellt när man vill gå ut och gå men inte kan för han trycker på och benet har börjat göra ont. Så kommer att få stanna hemma tills det är dags typ. Väldans trevligt!

Var på MVC idag och allt var bra. Mätte magen också som förra gången. Då var den 30 cm, nu var den mellan 33-34 cm så den växer likaså bebisen.
Hade inte min ordinarie idag för hon var sjuk så jag fick en annan som var 15 minuter sen... Men vad gör det? Ta goood tid på dig för guds skull! Men om man själv är sen så får man betala 100 kronor och det känns ju bara bra...... Observera alla punkterna........
Men i alla fall. Och det första hon säger: Har du inte med dig kisseprov? Jag och exet som var med mig bara tittade på varandra också sa jag: Nä, skulle jag det?
Hon: Ja det ska du ha med dig varje gång du kommer hit.
Ingen jävel som har sagt det till mig och det sa jag att min ordinarie har aldrig tagit emot det bara förra gången då jag skulle lämna in det för ett annat prov. Också frågade hon om jag inte hade fått med mig något rör hem. OM jag hade fått det, hade jag inte tagit med mig kisseprovet då?
Så nu fick jag ett rör/burk hem som jag ska ha med mig nästa gång jag ska dit igen.
Också skriver hon i min journal: Pat. har glömt urinprov.
HUR kan jag glömma något som de inte ens har bett mig om? Kan någon svara på detta? Ändå så sa jag att min ordinarie inte ens hade sagt det till mig. Aja..
Efter det så gick vi upp till labbet för jag skulle lämna blodprov och se hur mitt sockervärde är. Tippar på ganska högt med tanke på mängden cola varje dag då ja..

Nu så tar jag det bara lugnt, exet är och hämtar dottern på dagis, men innan det så slängde vi allt jäkla skräp som min mamma och hennes sambo har samlat på sig (tidningar) eller ja, exet gick ut med det och jag hjälpte till att packa ner det bara. Hatar att jag inte får bära eller något!
Igår, vi gjorde i ordning det lilla rummet hos mamma så jag och min dotter fick plats med våra sängar. Fick ju inte ens lyfta en påse med kläder för mamma, helt otroligt.. Får inte göra någonting för henne. Känner mig totalt handikappad.

Ja, det var väl allt för mig idag, skulle inte skriva mycket men ja så gick det med det!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: